Tgrt Haber

Nail Gönenli aileye girdi! Çağla Şıkel’in yakında evleneceği iddiası tekrar gündem oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
07 Kasım 2023 11:25 - Güncelleme : 07 Kasım 2023 11:25
Nail Gönenli aileye girdi! Çağla Şıkel’in yakında evleneceği iddiası tekrar gündem oldu

Emre Altuğ’dan boşandıktan sonra gönlünü avukat Nail Gönenli’ye kaptıran Çağla Şıkel, erkek arkadaşı ile birlikte annesinin doğum gününe katıldı. Kamera önüne çok geçmeyen iki isim, Şıkel’in annesinin doğum gününde mutluluk pozu verdi.

Sunucu Çağla Şıkel​'in birlikte olduğu Nail Gönenli aileye girdi. Şıkel'iin annesinin doğum gününe Nail Gönenli'nin de katılması "Aileye girdi" yorumlarına neden oldu. Evlilik​ kararı aldıkları konuşulan iki ismin karesine binlerce yorum ve beğeni yağdı. 

NAİL GÖNENLİ AİLEYE GİRDİ 

Çağla Şıkel, bir süredir Nail Gönenli ile birlikte. Evlenecekleri konuşulan iki isim Çağla Şıkel’in annesinin doğum gününde bir araya geldi. Şıkel’in annesinin ve çocuklarının da olduğu kareye “Evlilik yakın yorumları” yapıldı”

Nail Gönenli aileye girdi! Çağla Şıkel’in yakında evleneceği iddiası tekrar gündem oldu

EMRE ALTUĞ, İLK KEZ NAİL GÖNENLİ HAKKINDA KONUŞTU

Nail Gönenli ile eski eşi Çağla Şıkel’in evliliğine karşı olduğu iddialarına cevap veren Emre Altuğ, "Çağla'nın hayatına müdahale edecek hadsizliği yapmam. Artık ciddi anlamda yaşını almış, son derece kişilikleri oturmuş iki insanız. Hayatımız hakkında kendi kararlarımızı kendimiz vereceğiz tabii ki. Ben böyle bir hadsizlik yapmam." demişti.

NAİL GÖNENLİ KİMDİR?

Avukat olan Nail Gönenli, Saint Benoit Lisesi'nde okuduktan sonra Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Gönenli, üniversiteden mezun olduktan sonra profesyonel iş yaşamına 2005 yılında başladı.

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...