Tgrt Haber

Çağlar Ertuğrul'un esprisi akademik kitap yazdırdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
16 Temmuz 2024 10:09 - Güncelleme : 16 Temmuz 2024 10:22

Son olarak Deniz Baysal ile yeni bir projeye başlayan Çağlar Ertuğrul'un geçtiğimiz aylarda “İlkokul hocalarım beni hep döverdi ben de okulu komple alıp yıktırdım” diyerek paylaştığı fotoğraf makalelere konu oldu.

OyuncuÇağlar Ertuğrul​, geçtiğimiz aylarda okuduğu okulun önünde fotoğraf çektirip "İlkokul hocalarım beni hep döverdi ben de okulu komple alıp yıktırdım" notunu düşmüştü. Çağlar Ertuğrul'un esprisi Hindistan​'da akademik kitaplara konu oldu. 

ÇAĞLAR ERTUĞRUL'UN ESPRİSİ HİNDİSTAN'DA OLAY OLDU 

tv100'de yer alan videoda, Oyuncu Çağlar Ertuğrul, geçtiğimizde aylarda espri amaçlı yakılmış önünde paylaştığı fotoğrafa, "İlkokul hocalarım beni hep döverdi ben de okulu komple alıp yıktırdım yerine bir şey de yaptirmicam molozlaşan travmalarım gibi kalsın bu halde #salihişgörenilkokulu" notunu düşmüştü. Oyuncunun bu esprisi Hindistan'da akademik kitaplara konu oldu. Konu hakkında konuşan oyuncu, "Hindistan’da akademik bir kitap yazılmış, öfke kontrolüyle alakalı. Ve beni örnek vermiş. Başta trol sandım, gerçek bir kitap varmış. ‘Türk bir oyuncu okulda zorbalığa uğradı, sonra o okulu aldı ve yıktırdı’ diye. Gerçekten bir akademik kitap yazdırmış." dedi. 

Çağlar Ertuğrul'un esprisi akademik kitap yazdırdı - 1. Resim

Çağlar Ertuğrul'un esprisi akademik kitap yazdırdı - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...