Tgrt Haber

Cahit Berkay'dan Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca'ya ağır sözler

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
29 Ocak 2024 17:01 - Güncelleme : 29 Ocak 2024 17:01
Cahit Berkay'dan Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca'ya ağır sözler

Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca’nın açtığı dava nedeniyle vizyona giren Cem Karaca’nın Gözyaşları filmi için tedbir kararı alınmıştı. Karaca’nın yakın dostu Cahit Berkay, İlkim Karaca’ya ağır ithamlarda bulunarak, “Filme sahip çıkarak cevap verelim” dedi.

Cem Karaca​'nın hayatının anlatıldığı filmin vizyona girmesinin ardından sanatçının eşinin açtığı dava sonrası film için tedbir kararı çıkarılmıştı. İlk olarak Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca, İlkim Hanım'a tepki gösterirken, son olarak sanatçının yol arkadaşı Cahit Berkay da İlkim Karaca'ya ateş püskürdü. 

CAHİT BERKAY'DAN CEM KARACA'NIN EŞİNE AĞIR SÖZLER 

Cem Karaca'nın yakın dostu Cahit Berkay, İlkim Karaca'yı işaret ederek, sosyal medya hesabından  "O gece Cem fenalaştığında taksi çağırmak yerine karşı dairedeki Emrah’a haber verse ya da ambulans çağırsa acaba Cem hala aramızda olur muydu diye de düşünmeden edemiyorum. Şöförün sırtında Cem’i hastaneye görürürken kim bilir ne kadar zaman kaybedildi sorusu hep aklımda." Berkay ayrıca herkesi filme sahip çıkmaya çağırdı, "Fırsatını bulduğu anda Cem Karaca’nın aile yadigarlarını, şarkıları üzerindeki 1/4 haklarını satan kadının ne olduğunu iyi bilenlerden biriyim! Herkesten ricamdır; Cem Karaca’nın Göşyaşları’nı sinemalardan geri çekmeye çalışanlara Cem’e ve filme sahip çıkarak cevap verelim!" dedi.

Cahit Berkay'dan Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca'ya ağır sözlerCahit Berkay'dan Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca'ya ağır sözler

CEM KARACA'NIN OĞLUNDAN İLKİM KARACA'YA ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER 

Emrah Karaca, X hesabından konuya ilişkin paylaşımlarda bulundu. Usta sanatçının oğlu Emrah Karaca, İlkim Karaca’nın babasına ait yadigarları sattığını öne sürerek, “İnanılmaz bir hırsızlık söz konusu! Alın 2 örnek daha… Bu kalpaklar büyük dedemden kalma,100 küsür yıllık aile yadigarı. Bunları da satmış. Bu kötülüğü küfürsüz anlatmaya kelimelerim yetmiyor malesef… Bu mirası babam sürgündeyken bizler koruduk, sakladık ama o satmış! SATMIŞ UL.N” diye yazdı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...