Tgrt Haber

Çakallarla Dans 6 filmindeki 'kapıda vize' sahnesi gerçek oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
12 Aralık 2023 14:11 - Güncelleme : 12 Aralık 2023 14:14
Çakallarla Dans 6 filmindeki 'kapıda vize' sahnesi gerçek oldu

Murat Şeker’in yönettiği Çakallarla Dans 6 filminin Yunanaistan’a kapıda vize uygulaması sahnesi bir yıl geçmeden gerçek oldu.

2 Aralık 2022 yılında gösterime giren Çakallarla Dans 6 filminde karakterlerin Yunanistan’a vize başvurusu yapmasının ardından kapıda vize cevabı, gerçek oldu. 

FİLM SAHNESİ GERÇEK OLDU 

Başrolünde Şevket Çoruh​, İlker Ayrık​, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu gibi isimlerin yer aldığı Çakallarla Dans 6 filmi 12 hafta gösterimde kalarak başarıya imza atmıştı. Dizide vize sahnesi çok konuşuldu. Karakterlerin aldıkları olumsuz vize başvurusu sonrası kapıda vize uygulamasından söz ediliyor. Geçen günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Miçotakis’in görüşmesi sonrasında Yunanistan’a kapıda vize döneminin başlayacağı açıklanmıştı. Böylece filmdeki sahne bir yıl geçmeden gerçek oldu. 

Çakallarla Dans 6 filmindeki 'kapıda vize' sahnesi gerçek oldu

ÇAKALLARLA DANS 6 FİLMİ OYUNCULARI 

Komedi filmi Çakallarla Dans 6 geçtiğimiz yıl vizyona girmiş ve 871 bin 764 gişeye ulaşmıştı. Devam filmi olan yapımın başrolünde Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Didem Balçın yer alıyor. Çılgın ve macera dolu işlerin içinde kendilerini bulan çocukluk arkadaşlarının başına gelen olaylar komedi diliyle izleyiciyle buluşuyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...