Tgrt Haber

Çakallarla Dans’ın çok beklenen devam filmi geldi: Vizyon tarihi belirlendi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
30 Eylül 2022 11:00 - Güncelleme : 30 Eylül 2022 11:19
Çakallarla Dans’ın çok beklenen devam filmi geldi: Vizyon tarihi belirlendi!

İlk 5 serisi de hatırı sayılır oranda gişe yapan ve belli bir hayran kitlesine sahip olan Çakallarla Dans filminin 6’ncısı için vizyon tarihi belli oldu. Usta yönetmen Murat Şeker’in yönetmen koltuğunda oturduğu Çakallarla Dans 6 filmi sevilen kadrosuyla izleyici karşısına çıkacak.

Hayranları tarafından merakla beklenen Çakallarla Dans 6 filminin afişi hazırlandı. Sevilen filmin ekibinde yine usta oyuncular yer alıyor. Şevket Çoruh​, İlker Ayrık​, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin, Ceyhun Yılmaz yeniden bir araya geldiği film 2 Aralık’ta beyaz perdede izleyiciyle buluşacak. Filmin 6’ıncı serisinde sevilen kemik kadrosuna bazı yeni isimler de ekleniyor.

Çakallarla Dans’ın çok beklenen devam filmi geldi: Vizyon tarihi belirlendi!

KADROYA YENİ İSİMLER DE DAHİL OLDU

Merakla beklenen Çakallarla Dans filmin 6’ncısının çekimlerine başlandı. Çakallarla Dans’ın yeni macerasında filmin kahramanları bu kez yurt dışına açılıyor. Çakallarla Dans 6’da Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin ve Ceyhun Yılmaz rol alacak. Bu seriye ayrıca Ebru Cündübeyoğlu, Nurettin Sönmez, Elvan Dişli, Mine Kılıç ve Kemal Zeydan da katılıyor. Çakallarla Dans 6’nın senaryosunda tüm seride olduğu gibi Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi yönetmen koltuğunda yerini alıyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...