Tgrt Haber

Camdaki Kız oyuncuları toplandı, Enis Arıkan düştüğü notla güldürdü

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
19 Aralık 2023 13:50 - Güncelleme : 19 Aralık 2023 13:51
Camdaki Kız oyuncuları toplandı, Enis Arıkan düştüğü notla güldürdü

Enis Arıkan Camdaki Kız ekibiyle buluştuğu anlara dair kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. Nur Sürer’i de paylaşan oyuncunun düştüğü not takipçilerini kahkahaya boğdu.

Camdaki Kız​ oyuncuları Enis Arıkan​, Nur Sürer​, Selma Ergeç​, Burcu Biricik​, Feyyaz Şerifoğlu ve Hande Ataizi bir araya geldi. Sık sık buluşan ve yakın dost oldukları bilinen oyuncların fotoğraf karelerini sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Enis Arıkan paylaştı. 

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI BULUŞTU 

Haziran ayında final yapan Camdaki Kız dizisi ekibi dostluklarıyla parmakla gösteriliyor. Sık sık bir araya gelen ekip dün tekrar toplandı. Çekilen fotoğrafları Enis Arıkan paylaştı. Tüm yakın dostlarıyla küstüğü iddia edilen Enis Arıkan’ın nispet yaptığı öne sürüldü.

Camdaki Kız oyuncuları toplandı, Enis Arıkan düştüğü notla güldürdü

NUR SÜRER YORUMU GÜLDÜRDÜ

Camdaki Kız dizisinde Feride karakterini oynayan Nur Sürer ile Muzo karakterini oynayan Enis Arıkan sık sık bir araya geliyor. Dün dizi ekibiyle buluşan iki isimden Arıkan, Nur Sürer’in asık suratlı halini “Melek ruhlum da geldi” notuyla paylaştı.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...