Tgrt Haber

Can Bonomo'nun ablası Funda Bonomo intihar mı etti? Ünlü sanatçıdan açıklama geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
10 Ekim 2024 17:50 - Güncelleme : 10 Ekim 2024 18:19
Can Bonomo'nun ablası Funda Bonomo intihar mı etti? Ünlü sanatçıdan açıklama geldi

Ünlü şarkıcı Can Bonomo sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ablasının hastanede olduğunu paylaştı. Ablasının zor günler geçirdiğini belirten Can Bonomo, "Ablam erken müdahale sayesinde şuan stabil durumda ve uzun bir iyileşme sürecine girdi." dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Can Bonomo, ailecek zor günler geçirdiklerini belirterek, ablasının hastaneye kaldırıldığından bahsetti. 

CAN BONOMO'YU KAHREDEN HABER 

Can Bonomo, ablasının zor günlerden geçtiğini belirterek, "Ailemiz son günlerde zor bir süreçten geçiyor. Ablam erken müdahale sayesinde şuan stabil durumda ve uzun bir iyileşme sürecine girdi. Ona destek olabilmek adına tüm sevenleri olarak yanındayız. Ablam bizi mental ve duygusal sağlığın önemini ve asla ihmal edilmemesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Bu süreçte bizlere saygı ve sevgiyle yaklaşan herkese teşekkür ediyorum. “ dedi. 

Can Bonomo'yu üzen haber! Ablası hastaneye kaldırıldı - 1. Resim

Can Bonomo'yu üzen haber! Ablası hastaneye kaldırıldı - 2. Resim

Can Bonomo'yu üzen haber! Ablası hastaneye kaldırıldı - 3. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe10 Ekim 2024 17:57

Umarim ablası tez zamanda sağlığına kavuşur

Sonraki Haber Yükleniyor...