Tgrt Haber

Candan kardeşlerin hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Haziran 2024 11:59 - Güncelleme : 13 Haziran 2024 11:59
Candan kardeşlerin hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında soruşturma başlatılan Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin hakim karşısına çıkacağı tarih netlik kazandı.

Dolandırıcılık​ ve kara para aklama​ suçlarından haklarında soruşturma başlatılan Candan kardeşlerden Alisya Bahar Candan'ın 14 yıldan 44 yıla kadar, Gülnihal Çiçek'in ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapsi istenen iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.  Sosyal medya fenomenleri Nihal ile Bahar Candan kardeşler​, Eylül ayında sanık sıfatıyla hakim karşısına çıkacak. 

CANDAN KARDEŞLERİN HAKİM KARŞISINA ÇIKACAĞI TARİH BELLİ OLDU 

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında soruşturma başlatılan ve Alisya Bahar Candan'ın 14 yıldan 44 yıla kadar, Gülnihal Çiçek'in ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapsi istenen iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.
Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianame kapsamında Eylül ayında Alisya Bahar Candan ve ablası Gülnihal Çiçek sanık sıfatıyla hakim karşısına çıkacak.
Öte yandan davaya ilişkin açıklama yapan Avukat Burak Temizer “Yargılamanın ilerleyen aşamalarında yeni mağdurların da ortaya çıkabileceğini, başka davaların da bu dava altında birleşebileceğini düşünüyorum zira yurdun farklı illerinde aynı şekilde dolandırılmış olmasına rağmen halen daha şikayetçi olmayan paralarını geri alabileceklerine olan inancıyla bekleyen veya yaşadıkları olaydan ötürü isminin bilinmesini istemeyen mağdurların olduğunu biliyorum” dedi.

Candan kardeşlerin hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu - 1. Resim

Candan kardeşlerin hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu - 2. Resim

Candan kardeşlerin hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu - 3. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...