Tgrt Haber

Caner Erkin gol attı, gösterdiği dövmesiyle eşi Şükran Ovalı'yı mest etti 

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
24 Ekim 2023 12:08 - Güncelleme : 24 Ekim 2023 12:08
Caner Erkin gol attı, gösterdiği dövmesiyle eşi Şükran Ovalı'yı mest etti 

Eyüpspor'da forma giyen Caner Erkin, eşi Şükran Ovalı'nın fotoğrafını koluna kazıtmıştı. Erkin, gol attıktan sonra dövmesini göstererek golü eşi Şükran Ovalı'ya armağan etti.

Bu sezon Eyüpspor'da olan Caner Erkin​, Ocak 2018'de oyuncu Şükran Ovalı ile İtalya Roma​'da nikah masasına oturmuştu. Yıldız futbolcu​, mutluluğa imza atmadan önce Şükran Ovalı'nın bir fotoğrafını koluna dövme yaptırmıştı.Sosyal medya hesabından dövmesini paylaşan fulbolcu yine gündem oldu. 

CANER ERKİN JESTİYLE YİNE ÇOK KONUŞULDU

Her fırsatta eşine olan sevgisini dile getiren Caner Erkin'in, yine sosyal medya hesabından eşi Şükran Ovalı'yı mutlu edecek bir paylaşımda bulundu. İlk olarak eşinin daha sonra ise kzı Ela'nın fotoğrafını dövme yaptıran Erkin, yine jestiyle gündeme geldi. Erkin, gol attıktan sonra koluna yaptırdığı dövmesini göstererek, sosyal medya hesabından paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Ovalı da eşinin bu jestine karşılık vererek Erkin'in fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından paylaştı. 

Caner Erkin gol attı, gösterdiği dövmesiyle eşi Şükran Ovalı'yı mest etti 

"EŞİM İLE YAŞADIĞIMIZ HER AN ÇOK KIYMETLİ"

Oyuncu, evliliği hakkında yaptığı açıklamada, "Eşim ile yaşadığımız her an çok kıymetli. Daha güzeli; ikimiz de bunun farkındayız, çok şükür. Olaylara aynı açıdan bakabilmek ve karşılıklı adil olabilmek evliliğin şartlarından" şeklinde konuşmuştu.

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...