Tgrt Haber

Canlı yayında Bekir Aksoy'dan Yasak Elma eleştirisi: Çok saçmaydı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Mart 2023 13:20 - Güncelleme : 16 Mart 2023 13:54
Canlı yayında Bekir Aksoy'dan Yasak Elma eleştirisi: Çok saçmaydı

Son olarak 6 sezondur devam eden Yasak Elma dizisinde rol alan Bekir Aksoy geçtiğimiz hafta diziden ayrılmıştı. Karakterin ölümü sonrası sosyal medyada karakterin finaliyle ilgili eleştiriler yer alırken canlı yayına katılan Bekir Aksoy'dan Yasak Elam eleştirisi geldi. Aksoy, " Çok saçmaydı" dedi.

Canlı olarak yayınlanan 2. sayfa programına konuk olan oyuncu Bekir Aksoy, karakteri Engin'in ölmesi sonrası Yasak Elma​'dan ayrıldı. Engin karakterinin ölümü sosyal medyada çok konuşuldu. Bekir Aksoy'dan diziyle ilgili de bir itiraf geldi. Karakterinin ölüm sahnesini eleştiren oyuncu, "Çok saçmaydı" dedi. 

BEKİR AKSOY'DAN YASAK ELMA ELEŞTİRİSİ

Oyuncu Bekir Aksoy bu sezon Yasak Elma dizisine dahil oldu. Anlaştığı süre boyunca dizide rol alan Yasak Elma dizisinde akrep sokması sonucu ölmesini eleştirdi. Aksoy konuyla ilgili, "Senaryo geldiğinde bir hayli tartışıldı. Alay konusu olabilir dedim. Senaristin ısrarı sonucu böyle çekildi. Bu şekil bana çok saçma geldi. Televizyon izleyicisine haksızlık. Bir akrebin İstanbul'un göbeğinde gelip beni sokması mümkün değil." dedi. 

Canlı yayında Bekir Aksoy'dan Yasak Elma eleştirisi: Çok saçmaydı

YASAK ELMA BU SEZON FİNAL YAPIYOR

Yasak Elma ile ilgili final yapacak iddiaları dilden dile dolaşırken, konuyla ilgili başrol oyuncusu Şevval Sam​'dan cevap geldi. Sam,  "Yasak Elma'nın bu sezonu, son sezonu olacak" dedi.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...