Tgrt Haber

Cannes'da Yalı Çapkını rüzgarı! Bölüm başı rekor fiyata satıldı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: Gazete Magazin
20 Ekim 2023 09:33 - Güncelleme : 20 Ekim 2023 09:44
Cannes'da Yalı Çapkını rüzgarı! Bölüm başı rekor fiyata satıldı

Cuma günlerinin reyting rekoru kıran dizisi Yalı Çapkını, Cannes Mipcom Fuarı'nda damga vurdu. En büyük satış rakamına ulaşan dizi, bölüm başına yaklaşık 700 bin dolara satıldı.

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını​ dizisi bu sezon da izleyicileri ekrana başlamaya devam ediyor. İki sezondur büyük ses getiren dizinin başarısı ülke dışına çıktı. 

SATIŞ REKORU KIRDI

Gazete Magazin'de yer alan habere göre; Yalı Çapkını, Cannes Mipcom Fuarı'nda satış rekoru kırdı. En büyük satış rakamına sahip olmayı başaran dizi, bölüm başı yaklaşık 700 bin dolara satıldı.

BU SEZON YENİ OYUNCULAR GELDİ

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yanı sıra dizide Çetin Tekindor, Şerif Sezer , Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Beril Pozam, Ersin Arıcı rol alıyor. Bu sezon kadroya Binnur Kaya ve Tarık Emir Tekin de dahil oldu.

Cannes'da Yalı Çapkını rüzgarı! Bölüm başı rekor fiyata satıldı

YALI ÇAPKINI KONUSU NE?

Yalı Çapkını, Gaziantepli Korhan Ailesi'nin direği Halis Ağa​'nın (Çetin Tekindor) el bebek gül bebek yetiştirilmiş torunu Ferit​'in (Mert Ramazan Demir) evlenmesine karar vermesiyle gelişen olayları konu alıyor.

Kaynak: Gazete Magazin

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...