Tgrt Haber

Cansu Dere, estetik hakkında konuştu: İnsan gibi görünmenin dışına çıktılar

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
03 Şubat 2024 11:20 - Güncelleme : 03 Şubat 2024 11:21
Cansu Dere, estetik hakkında konuştu: İnsan gibi görünmenin dışına çıktılar

Son olarak Sadakatsiz dizisinde rol alan oyuncu Cansu Dere, estetiğe karşı olmadığını belirterek, “Yani konu başka yere gitti artık, insan gibi görünmenin dışına çıktı" açıklamasını yaptı.

Estetiğe karşı olmadığını belirten Cansu Dere​, projede yer aldığı dönemlerde mimiklerinin kaybolmaması için hiçbir estetik​ işlem yaptırmadığını açıkladı. Ukraynalı model Pokreshchuk'u kastederek, abartılı estetikler sonrası "İnsan gibi görünmenin dışına çıktı" dedi. 

CANSU DERE'DEN ESTETİK AÇIKLAMASI 

Estetik hakkında da konuşan Cansu Dere, "Kim nasıl istiyorsa onu yaptırsın. Ben çalışmadığım dönemlerde estetik yaptırıyorum. Çalışırken asla yaptırmıyorum çünkü mimik kullanan bir insanım" şeklinde konuştu. Estetiğin bazıları tarafından abartıldığını söyleyen Dere, dünyanın en büyük elmacık kemiklerine sahip kadını Ukraynalı model Pokreshchuk'u kastederek, "Bir kadın gördüm ben kocaman elmacık kemikli... Yani konu başka yere gitti artık, insan gibi görünmenin dışına çıktı" açıklamasını yaptı.

Cansu Dere, estetik hakkında konuştu: İnsan gibi görünmenin dışına çıktılar - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...