Tgrt Haber

Öldü haberleriyle sık sık gündem olan Çaycı Hüseyin, Kuruluş Osman’a katıldı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
18 Kasım 2022 10:02 - Güncelleme : 18 Kasım 2022 10:22
Öldü haberleriyle sık sık gündem olan Çaycı Hüseyin, Kuruluş Osman’a katıldı!

Yıllar önce Çocuklar Duymasın dizisindeki Çaycı Hüseyin karakteriyle hafızalara kazınan Alpaslan Özmol bir süredir gözlerden uzaktaydı.Sıklıkla öldü haberleriyle gündem olan Alpaslan Özmol, çok izlenen bir projeyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Özmol, Gürbüz Alp karakteriyle Kuruluş Osman dizisine katıldı.

Türk televizyonlarının unutulmaz dizilerinden Çocuklar Duymasın​'ın Çaycı Hüseyin'i Alpaslan Özmol, bir süredir ekranlardan uzaktaydı. Zaman zaman öldüğüyle ilgili haberler çıkan Özmol, bu haberlerden dolayı duyduğu rahatsızlığı dile getiriyor. Epeydir bir projede yer almayan Alpaslan Özmol ATV​'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman​ ekibine dahil oldu.

DİZİDE GÜRBÜZ ALP KARAKTERİNİ OYNAYACAK

Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Alpaslan Özmol sık sık 'öldü' haberleriyle anılıyor ve isyan ediyor. Ekranlardan uzak olan ünlü isim reytingleri iyi olan bir diziyle el sıkıştı. Özmol, dizide Gürbüz Alp karakterini oynayacak. Alpaslan Özmol, özellikle Çocuklar Duymasın isimli dizide uzun yıllar boyunca canlandırdığı Çaycı Hüseyin karakteri ile tanınmıştır. "Çaylarrrrrrr" repliği hafızalara kazınmıştı.

Öldü haberleriyle sık sık gündem olan Çaycı Hüseyin, Kuruluş Osman’a katıldı!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...