Tgrt Haber

Cem Adrian ve Ajda Pekkan'dan sürpriz proje! Hayranları bayram edecek

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
26 Ocak 2024 16:59 - Güncelleme : 26 Ocak 2024 17:10

Ajda Pekkan’ın Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserine konuk olduğu Cem Adrian, Ajda Pekkan ile birlikte fotoğraf paylaşarak, birlikte düet yapacaklarının sinyalini verdi.

Cem Adrian, iki farklı albüm​ projesiyle adından söz ettiriyor. Son olarak Ajda Pekkan​ ile birlikte fotoğraf paylaşan Cem Adrian’ın ünlü sanatçıyla düet​ yapacağı ortaya çıktı.

AJDA PEKKAN VE CEM ADRİAN'DAN SÜRPRİZ DÜET 

16 Ekim’de Cem Adrian, Ajda Pekkan’ın sahnesine konuk olmuş ve iki isim seyircilere unutulmaz dakikalar yaşatmıştı. Kariyerinin 20’nci yılını kutlayan Cem Adrian’ın bu yıl çıkaracağı tribute albümünün hazırlıkları da devam ediyor. Projeye son olarak Ajda Pekkan dahil oldu. Usta sanatçı, çalışma için Cem Adrian’ın “Ben Seni Çok Sevdim” şarkısını seslendirdi. Şarkıya klip de çekildi. Cem Adrian, klip setinde çektiği videoları sosyal medyada paylaşarak takipçilerini heyecanlandırdı.

Cem Adrian ve Ajda Pekkan'dan sürpriz proje! Hayranları bayram edecek

Cem Adrian ve Ajda Pekkan'dan sürpriz proje! Hayranları bayram edecek

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...