Tgrt Haber

Cem Belevi'ye havalimanında şok! Gözaltına alınmak istendi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Sabah
19 Aralık 2023 14:49 - Güncelleme : 19 Aralık 2023 15:06
Cem Belevi'ye havalimanında şok! Gözaltına alınmak istendi

Şarkıcı Cem Belevi, Schengen vizesi bulunmasına rağmen Almanya’ya alınmadı. Arkadaşının düğününe gitmek isteyen Belevi, vizesini Fransa'dan aldığı gerekçesiyle Almanya'ya sokulmadı ve gözaltına alınmak istendi.

Almanya’ya giden şarkıcı Cem Belevi, gümrükten sokulmadı. Havalimanında büyük bir şok yaşayan şarkıcı, geçerli Schengen Vizesi​ bulunmasına rağmen Almanya​'ya girişine izin verilmedi.

CEM BELEVİ TUTUKLANMAK İSTENDİ 

İş insanı Hüseyin Selim Kahya'nın kızının düğününe katılmak için Almanya’ya giden Cem Belevi hayatının şokunu yaşadı. Vizesini, Fransa Başkonsolosluğu üzerinden almadığı gerekçesiyle Almanya’ya alınmayan Belevi bir de tutuklanmak istendi. Schengen Vizesi bulunmasına rağmen Almanya'ya girişine izin verilmeyen ünlü isim, Bremen'den İstanbul'a aynı gün uçuş olmadığı gerekçesiyle bir gün gözaltında tutulmak istendi. Belevi durumu kabul etmeyince önce Hamburg'a götürüldü oradan da İstanbul'a gönderildi.

Cem Belevi'ye havalimanında şok! Gözaltına alınmak istendi

Kaynak: Sabah
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...