Tgrt Haber

Cem Davran'dan rol arkadaşı Burak Deniz'e övgü dolu sözler

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
29 Ocak 2024 09:27 - Güncelleme : 29 Ocak 2024 09:27

Sunucu ve oyuncu Cem Davran, Bambaşka Biri dizisindeki rol arkadaşı Burak Deniz’i övgü yağdırarak, “Önümüzdeki 20-25 yıl aktörlükte hayatı değiştirecek, “dedi.

Çarkıfelek yarışmasıyla televizyon ekranında yer alan Cem Davran​, sorunun cevabı olarak çıkan Burak Deniz​ ismini görünce biraz konuşmak istedi.

CEM DAVRAN'DAN BURAK DENİZ'E ÖVGÜ DOLU SÖZLER 

Başrolünde Burak Deniz ve Hande Erçel’in yer aldığı Bambaşka Biri​ dizisinde rol alan Cem Davran, dizinin final olmasının ardından Çarkıfelek yarışma programıyla izleyici karşısına çıktı. Dizide Burak Deniz ile baba-oğul olarak yer alan Cem Davran, yarışma programında sorunun cevabı olarak Burak Deniz ismini görünce, "Burak Deniz önümüzdeki 20-25 yıl aktörlükte hayatı değiştirecek. Karşılıklı oynadım. Çok yetenekli. Müthiş bir oyunculuk fırtınası var. Kendi jenerasyonu içinde bana göre bir numara.” sözleriyle övgü yağdırdı.

Cem Davran'dan rol arkadaşı Burak Deniz'e övgü dolu sözler

Cem Davran'dan rol arkadaşı Burak Deniz'e övgü dolu sözler

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...