Tgrt Haber

Cem Özer, Şafak Sezer’le yıllar önceki kavgasını anlattı: “Bir tane vurdum, asansörün oradaki kül tablasına uçtu ve kondu”

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
13 Kasım 2022 09:36 - Güncelleme : 13 Kasım 2022 09:53
Cem Özer, Şafak Sezer’le yıllar önceki kavgasını anlattı: “Bir tane vurdum, asansörün oradaki kül tablasına uçtu ve kondu”

Önceki gün bir magazin programına katılan Ünlü oyuncu ve yapımcı Cem Özer, Şafak Sezer’le yıllar önce gündem olan bir kavgasını anlattı. Şafak Sezer’in iş disiplini olmadığını Belirten Cem Özer, “İnsan bir karşısındakinin cüssesine bakar öyle kavga eder. Yakama falan yapıştı. Ben de bir tane vurdum. O da asansörün oradaki kül tablasına uçtu ve kondu” dedi.

2009 yılında çekilen "Kadri'nin Götürdüğü Yere Git" filminin çekimleri sırasında Şafak Sezer’le kavga​ eden ve magazin gündemine bomba gibi düşen Cem Özer, yıllar önce yaşanan kavganın nedenini anlattı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğünden bahseden Özer, “O Şafak'ın iş disiplinsizliğinden kaynaklıydı.” dedi.

" YAKAMA FALAN YAPIŞTI. BEN DE BİR TANE VURDUM "

2009’daki kavgayla ilgili Cem Özer, "Ben o filmde yapımcıydım. O Şafak'ın iş disiplinsizliğinden kaynaklıydı. Yoksa biz kişisel bir nedenden kavga etmedik ki. Ekibi saatlerce bekletiyor ve defalarca... Vay efendim tıraş olmamış. Bazıları starlığı yanlış öğreniyorlar. Starlık çok şişik ego olmaz. Star adam çok yüce gönüllü, mütevazı olmalı. Herkesten önce sete gelmeli, örnek olmalı. Geç kalınca çıktı kavga da. İnsan bir karşısındakinin cüssesine bakar öyle kavga eder. Yakama falan yapıştı. Ben de bir tane vurdum. O da asansörün oradaki kül tablasına uçtu ve kondu. Sonra o kül tablasını fırlatmaya çalışınca elini kesti. Sonra ertesi gün saatinde geldi. Öncesinde attı tuttu. Mafya... Abileri aradı beni. Kulağımı çekmeye çalıştırlar ama olmadı." dedi.

Cem Özer, Şafak Sezer’le yıllar önceki kavgasını anlattı: “Bir tane vurdum, asansörün oradaki kül tablasına uçtu ve kondu”

"ŞAFAK KENDİNİ DÜZELTİRSE ONUNLA ÇALIŞIRIM"

Cem Özer, "Şafak Sezer​'le bir daha çalışır mısın?" sorusuna da "Şafak'ı kişisel olarak severim. Bir daha çalışırım ama kendini düzeltmek kaydıyla çalışırım. Çalışırım tabii... Saatinde gelecek. Çok acil işin olur, o zaman olur" cevabını verdi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...