Tgrt Haber

Cem Yılmaz, 'evini satıyor' haberlerine isyan etti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
14 Ocak 2024 14:50 - Güncelleme : 14 Ocak 2024 14:50
Cem Yılmaz, 'evini satıyor' haberlerine isyan etti

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 'Levent’te bulunan lüks villasını satışa çıkardı' haberlerine isyan ederek, "Gülmedim komik değil" dedi.

İstanbul’un gözde semtlerinden biri olan Levent’te oturan Cem Yılmaz​, uzun süredir oturduğu evini satışa çıkardığı iddia edildi. Başarılı komedyen Cem Yılmaz, iddiaya göre, emlakçısına ilanı internete koymamasını söyledi. Usta oyuncu, çıkan haberlere sosyal medyadan isyan etti. 

100 MİLYONA SATIŞA ÇIKARDI

10 Haber'den Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, ünlü komedyen Cem Yılmaz, Levent​'teki lüks villasını 100 milyon TL'ye satışa çıkardı. Dağıstanlı, "Şubat gösterisinin biletleri yedi dakika içinde tükenen Cem Yılmaz'a yoğun ilgi zammı da beraberinde getirdi. VIP biletleri 4400 liradan 7500 liraya yükseldi. Bu arada Yılmaz'ın, Levent'deki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığını öğrendik." dedi.

Cem Yılmaz, 'evini satıyor' haberlerine isyan etti

ÜNLÜ KOMEDYEN ÇIKAN HABERLERE ATEŞ PÜSKÜRDÜ 

Sosyal medyadan açıklama yapan ünlü komedyen, "Bugün tuhaf bi şekilde curcuna yapılan fotoğraf, drone cekimi vs ile haber yapılan “evini satıyor” haberi artık şakadan çıktı ve maksatlı birşeye dönüştü ! Çok eğleniyorsunuz belli ama bu haberin amacı tam olarak nedir acaba ? Uydurma oldugu gibi evin üstünde drone ne ?!?! O kısmı enteresan…Gülmedim komik değil." dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...