Tgrt Haber

Cem Yılmaz sahnede hastalığını açıkladı! Hayranları büyük üzüntü yaşadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
10 Haziran 2024 12:25 - Güncelleme : 10 Haziran 2024 12:25
Cem Yılmaz sahnede hastalığını açıkladı! Hayranları büyük üzüntü yaşadı

Cem Yılmaz bazı sağlık problemi yaşadığını söyleyerek ilk kez hastalığından bahsetti. Gösterisinde dikkat çeken açıklama yapan Yılmaz, "Retina ayrılmış gözüm yüzde 50 görmüyor" dedi.

Son dönemde gösterileriyle adından söz ettiren Cem Yılmaz​, son gösterisinde yaşadığı sağlık sorunlarından bahsetti. Yılmaz gösterisinde ciddi bir sağlık problemi yaşadığını açıklarken, espri yapmayı da ihmal etmedi. 

CEM YILMAZ HASTALIĞINI İLK KEZ AÇIKLADI 

Ekolmgazin'de yer alan habere göre; Komedyen Cem Yılmaz, gösterisinde ciddi bir sağlık problemi yaşadığını açıklayarak, sağ gözünde yüzde 50 görme kaybı yaşadığını söyledi. Doktorunun kendisine "retina ayrılması" teşhisi koyduğunu aktaran Yılmaz, tedavi sürecinin de devam ettiğini belirtti.

Sağlık sorununa ilişkin konuşmasının devamında şaka yapmayı ihmal etmeyen Cem Yılmaz, "Meslek ağabey. Ben işte bu mesleğe gözlerimi verdim. Zeki Müren nasıl kalbini verdi sizlere ben de gözümü verdim yani. Tek harfle yırttım" dedi. 

Cem Yılmaz sahnede hastalığını açıkladı! Hayranları büyük üzüntü yaşadı - 1. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...