Tgrt Haber

Cem Yılmaz'ın Özkan Uğur için paylaşım yapmaması dikkat çekti! Sosyal medya ikiye bölündü

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
09 Temmuz 2023 12:28 - Güncelleme : 09 Temmuz 2023 12:38
Cem Yılmaz'ın Özkan Uğur için paylaşım yapmaması dikkat çekti! Sosyal medya ikiye bölündü

Ölüm haberiyle Türkiye'yi yasa boğan, MFÖ Grubu'nun solisti ve oyuncu Özkan Uğur için sanat dünyasından paylaşımlar gelirken en yakınlarından biri olan Cem Yılmaz'ın sessizliğe bürünmesi dikkatlerden kaçmadı. Yılmaz'ın ünlü sanatçı için paylaşım yapmaması sosyal medyayı ikiye böldü.

Türkiye, usta bir sanatçıyı daha kaybetti. Şarkıları ve canlandırdığı karakterle gönüllerde taht kuran Özkan Uğur, 3 kez yendiği kansere bu kez yenik düştü. Uzun süredir kanserle mücadele veren Özkan Uğur'un acı haberi sevenlerinin yüreklerini dağlarken, sanat camiasından da duygusal mesajlar paylaşıldı. 

Demet Evgar​, Zafer Algöz, Seda Bakan, Melek Baykal, Alişan, Çağla Şikel gibi Özkan Uğur ile aynı dizi ve filmlerde beraber rol alan ünlüler başsağlığı mesajı yayınlarken, hemen hemen her filmini Özkan Uğur ile birlikte çeken Cem Yılmaz ise sessizliğe büründü. Cem Yılmaz'ın Uğur ile ilgili paylaşım yapmaması sosyal medyayı ikiye böldü.

Özkan Uğur Arog filminde rol almıştı

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Birçok ünlü ismin aksine yasını içinde yaşayan Yılmaz'ın paylaşım yapmaması sosyal medyayı ikiye böldü. Birçok kişi ünlü komedyenin bu hareketini haklı bulurken, bazı kişiler Yılmaz'ın başsağlığı mesajı yayınlaması gerektiğini savundu.

BÜTÜN FİLMLERİNDE ROL ALDI

Özkan Uğur, komedyen Cem Yılmaz'ın, Gora, Arog, Yahşi Batı, Pek Yakında, Arif V 216, Karakomik Filmler, Karakomik Filmler 2 filmlerinin hepsinde rol aldı.

Özkan Uğur GORA filminde oynamıştı

Özkan Uğur Cem Yılmaz'ın filmlerinde rol aldı

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...