Tgrt Haber

Cem Yılmaz'ın yeni gösterisinin biletleri dakikalar içinde tükendi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
11 Ocak 2024 17:30 - Güncelleme : 11 Ocak 2024 17:30
Cem Yılmaz'ın yeni gösterisinin biletleri dakikalar içinde tükendi

Uzun bir aradan sonra yeni gösterisiyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanan komedyen Cem Yılmaz’ın gösterisinin biletleri 495 TL ile 4 bin 400 TL arasında satıldı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın yeni gösterisinin biletleri dakikalar içinde tükendi. Yılmaz’ın en yüksek 4 bin 400 TL’ye satılan bileti dakikalar içinde bitti.

BİLETLER DAKİKALAR İÇİNDE TÜKENDİ 

Cem Yılmaz​'ın 'CMXXIV' adlı yeni gösterisi 7 Şubat'ta başlayacak. Ünlü komedyenin biletleri 495 TL'den satışa çıktı. Gösteriyi VIP kısımdan izlemek isteyenler ise 4 bin 400 TL ödedi.  Instagram hesabından şubat ve mart ayı için gösteri afişlerini paylaşan Yılmaz, biletlerin dakikalar içinde tükendiğini söyledi. Ünlü isim, sosyal medya hesabından  Netflix​'in 'Türkiye'de en çok izlenen 10 yapım' listesinde kendisinin 1. olduğunu gösterdiği bir kareyi yayınlayarak "Top 10 in Turkey! 3- Witcher bozdu 2- Look Up yaramaz 1- Cem bitmiş" notunu düştü.

Cem Yılmaz'ın yeni gösterisinin biletleri dakikalar içinde tükendi

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...