Tgrt Haber

Cennet Mahallesi'nin Aliş'inin son halini görenler gözlerine inanamadı! Oğluyla verdiği poz dikkat çekti

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
30 Ocak 2024 13:55 - Güncelleme : 30 Ocak 2024 13:56
Cennet Mahallesi'nin Aliş'inin son halini görenler gözlerine inanamadı! Oğluyla verdiği poz dikkat çekti

Bir döneme damgasını vuran fenomen dizi Cennet Mahallesi'nde hayat verdiği Aliş rolüyle tanınan Seyit Karabulut'un son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Bir zamanların en çok izlenen yapımları arasında yer alan Cennet Mahallesi​ şimdilerde tekrar bölümleriyle bile birçok diziyi reyting yarışında geride bırakıyor. Melek Baykal​, Çağla Şıkel​, Alişan, Müjdat Gezen gibi oyuncuların başrolünde olduğu dizi çocuk karakterler de oldukça dikkat çekiyordu. 

SON HALİ GÜNDEM OLDU

Dizide Feryat karakterinin kardeşi Aliş rolünde olan Seyit Karabulut'un değişimi herkesi şaşkına çevirdi. Dizide 12 yaşında bir çocuğu canlandıran Karabulut şimdilerde 31 yaşında bir baba... 

Evlendikten kısa süre sonra çocuğunu kucağına alan Karabulut'un son hali sosyal medyada gündem oldu. 

Aslen Trakyalı olan Seyit Karabulut şimdilerde de şarkı söyleyerek hayatını devam ettirmekte.

Cennet Mahallesi’nin Aliş’i Seyit Karabulut çoluk çocuğa karıştı! Son haline çok şaşıracaksınızCennet Mahallesi'nin Aliş'inin son halini görenler gözlerine inanamadı! Oğluyla verdiği poz dikkat çekti

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...