Tgrt Haber

Cennet Mahallesi'nin Şipşak Rıza'sının son görüntüsü şaşırttı! Herkes aynı yorumu yaptı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
27 Şubat 2024 16:31 - Güncelleme : 27 Şubat 2024 16:34
Cennet Mahallesi'nin Şipşak Rıza'sının son görüntüsü şaşırttı! Herkes aynı yorumu yaptı

Cennet Mahallesi dizisinde oynadığı Şipşak Rıza karakteriyle beğeni toplayan Levent Tülek’in son görüntüsü hayranlarını üzdü. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan oyuncunun son paylaşımı “Yaşlanmışsın” yorumlarına neden oldu.

Müjdat Gezen, Alişan, Melek Baykal ve Çağla Şikel’in rol aldığı Cennet Mahallesi​ dizisinde Şipşak Rıza karakteriyle beğeni toplayan oyuncunun son paylaşımı, ne kadar değiştiğini gözler önüne serdi.

ŞİPŞAK RIZA'NIN SON HALİ ŞAŞIRTTI 

Cennet Mahallesi dizisinde oynadığı Şipşak Rıza karakteriyle fenomen olan usta oyuncu Levent Tülek, son görüntüsüyle şaşırttı. Sempatik tavırlarıyla beğeni toplayan oyuncunun beyazlayan saçları ve değişen görüntüsüyle "Yaşlanmışsın" yorumlarına neden oldu. 

Cennet Mahallesi'nin Şipşak Rıza'sının son görüntüsü şaşırttı! Herkes aynı yorumu yaptı - 1. Resim

LEVENT TÜLEK KİMDİR?

28 Ağustos 1964 doğumlu Levent Tülek, İstanbul Üniversitesi Sosyal Antropoloji Bölümünde, Mimar Sinan Üniversitesi Edebiyat Bölümünde ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinden mezun oldu. 1991 yılında Peker Açıkalın, Erdal Tosun ve Nilüfer Açıkalın ile beraber İşte Onlar Show adlı bir sit-com'u yazıp yönettiler. Usta isim daha sonra Arkadaşım Şeytan ve Bekle Dedim Gölgeye, Cennet Mahallesi, Dudullu Postası, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi yapımlarda rol aldı.

Cennet Mahallesi'nin Şipşak Rıza'sının son görüntüsü şaşırttı! Herkes aynı yorumu yaptı - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...