Tgrt Haber

Ceyda Düvenci asla vazgeçemeyeceği şeyi itiraf etti ve şartlarını sıraladı...

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
10 Haziran 2023 12:43 - Güncelleme : 10 Haziran 2023 14:56
Ceyda Düvenci asla vazgeçemeyeceği şeyi itiraf etti ve şartlarını sıraladı...

Son dönemde eşi Bülent Şakrak ile boşanma haberleriyle gündeme gelen oyuncu Ceyda Düvenci, katıldığı etkinlikte uzun süredir herhangi bir dizide yer almamasının nedeninden bahsetti.

Uzun süredir herhangi bir dizi ve film​ projesinde yer almayan oyuncuCeyda Düvenci​, bir AVM​'de açılışa katıldı. Çok beğendiği senaryolar olmasına rağmen dizi ve filmde rol almadığını dile getiren Düvenci, bunun nedenini sıraladı. 

CEYDA DÜVENCİ NEDEN DİZİLERDE ROL ALMIYOR? 

Posta'da yer alan bilgilere göre; "Oyunculuktan uzaklaşmadım" diyen ünlü isim, "Bu durum sette üç gün olmak istediğimden kaynaklı. Böyle küçük bir prensip geliştirdim kendi içimde. Çok beğendiğim senaryolar oldu ancak bir tek anlaşamadığımız nokta haftanın üç gün çalışma isteğim. Dijital platformda yer alan, çekim günleri belli olan bir dizi olabilir. Oyunculuktan kopamam" şeklinde konuştu.

Ceyda Düvenci asla vazgeçemeyeceği şeyi itiraf etti ve şartlarını sıraladı...

CEYDA DÜVENCİ BOŞANMA HABERLERİNE CEVAP VERDİ 

TGRT Haber'de daha önce belirttiğimiz gibi, bir süredir evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşan Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çifti boşanıyor. Bir oğlu olan çift, evliliklerini kurtarmak için terapiye de gitmişti. Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Sanat camiasının örnek çiftlerinden gösterilen Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak boşanmaya karar verdi. Etkinlikte gazetecilerin sorularına cevap veren Ceyda Düvenci, "Eşi Bülent Şakrak'la boşanacağı" haberleri hakkında "Bu konuya cevap vermiyorum" açıklamasını yaptı.

Ceyda Düvenci asla vazgeçemeyeceği şeyi itiraf etti ve şartlarını sıraladı...

CEYDA DÜVENCİ KİMDİR?

16 Nisan 1977 Bursa doğumlu oyuncu Ceyda Düvenci, "Sabah Şekerleri" adlı programın sunuculuğunu yaptığı sırada tanındı. Babası oyuncu İsmail Düvenci ile müzik öğretmeni annesi Zümrüt Düvenci'nin tek çocuğudur. 1997 yılında Star TV'nin düzenlediği güzellik yarışmasında Türkiye 3. güzeli seçildi. Aynı yarışmada Nefise Karatay 2. Çağla Şıkel 1. oldu. Oyuncu popülerliğini başrolünde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in yer aldığı Binbir Gece'deki diziyle yaptı. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...