Tgrt Haber

Ceyda Düvenci’den boşanan Bülent Şakrak’ın doğa ile iç içe yeni yuvası

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
16 Aralık 2023 17:22 - Güncelleme : 16 Aralık 2023 17:30

8 yıllık eşi Ceyda Düvenci’den temmuz ayında boşanan oyuncu Bülent Şakrak, doğa ile iç içe olan yeni evinden kareleri takipçileriyle paylaştı

Oyuncu çift Bülent Şakrak​ ve Ceyda Düvenci​ çifti, birkaç kez evlilik terapistine gitmiş ancak evliliklerini temmuz ayında sonlandırmıştı. Temmuz ayında boşanan çiftten Düvenci, her iki taraf içinde zor bir süreç olduğunu dile getirirken, Şakrak konu ile ilgili hiç açıklama yapmadı. Zaman zaman sosyal medya hesabından yeni hayatından kareler paylaşan Şakrak, şehirden taşındı.

  BÜLENT ŞAKRAK'IN YENİ EVİ 

Bülent Şakrak, boşandıktan sonra şehirden uzakta, son yıllarda popüler hale gelen ve yürüyen küçük ev olarak bilinen ‘tiny house’ yaptırdı. Minik evinden kareleri paylaşan Şakrak, oğlu Ali de eşlik ediyor.

Ceyda Düvenci’den boşanan Bülent Şakrak’ın doğa ile iç içe yeni yuvası

CEYDA DÜVENCİ’DEN BOŞANMAYLA İLGİLİ İLK SÖZLER

Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini 2 ay önce sonlandıran ve boşanma​ kararı sonrası yaptığı açıklamalar ile dikkat çeken Ceyda Düvenci, programında konuğu olan Beyza Şekerci'yle sohbeti sırasında boşanmasına dair "Hiç de öyle kolay süreçler atlatmadım gerçekten.... Burada Bülent'i de yok saymak istemem benim için hâlâ çok kıymetli Bülent, onun için de çok zor bir süreçti, benim için de çok zor bir süreçti, hepimizin çok hayret ettiği Bülent'in de bence kendi içinde çok hayret ettiği bir süreçti... Ama günün sonunda biz dedik ki tamam herkesin mutlu olması gerekiyor" dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...