Tgrt Haber

Ceyda Düvenci’den itiraf: Yalı Çapkını İfakat rolü bana teklif edildi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
13 Aralık 2023 14:10 - Güncelleme : 13 Aralık 2023 14:10
Ceyda Düvenci’den itiraf: Yalı Çapkını İfakat rolü bana teklif edildi

Oyuncu Ceyda Düvenci, Emre Altuğ'un konuk olduğu programda itirafta bulunarak, Yalı Çapkını'nda Gülçin Santırcıoğlu'nun oynadığı İfakat rolünün ilk olarak kendisine teklif edildiğini açıkladı.

Ceyda Düvenci​ sunuculuğunu yaptığı programda, şuanda Gülçin Santırcıoğlu’nun oynadığı İfakat rolünün ilk olarak kendisine teklif edildiğini açıkladı.

YALI ÇAPKINI​ İFAKAT İLK ÖNCE CEYDA DÜVENCİ'YE TEKLİF EDİLDİ 

Bambaşka Sohbetler’in sunuculuğunu üstlenen Ceyda Düvenci’nin bu haftaki konuğu Yalı Çapkını dizisinde rol alan Emre Altuğ​ oldu. Programda itirafta bulunan Düvenci, Yalı Çapkını dizisindeki İfakat rolünün ilk olarak kendisine teklif edildiğini açıkladı.

Ceyda Düvenci’den itiraf: Yalı Çapkını İfakat rolü bana teklif edildi

"ÇOK MUTLU OLARAK PROJEYE BAŞLADIM"

Düvenci, Emre Altuğ'a "Adını görünce çok mutlu oldum ve heyecanlandım. Kabul edemediğim için o rolün Gülçin'in olduğunu öğrenincede de çok mutlu oldum, içim rahatladı" dedi. Emre Altuğ ise, Yalı Çapkını'ndaki Orhan rolü için "Rol bana geldiğinde heyecanlandım. Benim yoğun çalışma saatlerine hazır olduğum bir dönemdi. Gülçin arkadaşım, Gözde çok eski arkadaşımdı, çok mutlu olarak projeye başladım" dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...