Tgrt Haber

Ceyda Düvenci’den Nazan Kesal’a tepki çeken sözler! Ortam adeta buz kesti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
08 Mart 2024 09:57 - Güncelleme : 08 Mart 2024 09:59

Yan Oda dizisiyle ekranda yer alan oyuncu Nazan Kesal, Ceyda Düvenci’nin sunuculuğunu üstlendiği programa konuk oldu. Düvenci’nin söylediği “bu dizide kalırsın da kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın" demesi büyük tepki çekti.

Bambaşka Sohbetler​ programında sunuculuk yapan Ceyda Düvenci​, usta oyuncu​ Nazan Kesal'ı konuk olarak aldı. Düvenci'nin Kesal'a söylediği sözler tepki çekti. 

CEYDA DÜVENCİ'DEN NAZAN KESAL'A TEPKİ ÇEKEN SÖZLER 

Düvenci, programın sonunda Nazan Kesal'ı överken "Topuzunla bir sürü işte seni görmek istiyorum. Topuzunu da seni de çok seviyorum. Ama umarım topuzunla en az dört sene bu dizide kalırsın da kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın" demesi büyük tepki çekti. kesal'ın bu sözlerin ardından suratının düştüğü gözlenirken, "Yani kapı kapı gezmiyoruz zaten de. Çok şükür, ilginç karakterler ilginç roller geliyor yapımlardan" sözleriyle Düvenci'ye cevap verdi.

Ceyda Düvenci’den Nazan Kesal’a tepki çeken sözler! Ortam adeta buz kesti - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...