Tgrt Haber

Ceyda Düvenci'nin boşanması imajına yansıdı! Takipçilerinden veto yedi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
27 Haziran 2024 11:58 - Güncelleme : 27 Haziran 2024 11:58
Ceyda Düvenci'nin boşanması imajına yansıdı! Takipçilerinden veto yedi

Oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci, gittiği Tanzanya'da imajını yeniledi. Yıllardır kısa saçlı olan Ceyda Düvenci, saçlarına Afrika örgüsü yaptırdı. Takipçileri Ceyda Düvenci'nin yeni imajını beğenmedi.

Son olarak Saklı Beni dizisinde rol alan Ceyda Düvenci​, tatil​ için rotasını Afrika​'ya çevirdi. Sosyal medya hesabından tatil karelerini paylaşan oyuncu, yeni imajını takipçileriyle paylaştı. 

CEYDA DÜVENCİ'NİN YENİ İMAJI BEĞENİLMEDİ 

Sunucu ve oyuncu Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ali ile Afrika tatiline çıktı. Sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapan Ceyda Düvenci yeni imajını da paylaştı. Kısa saçlarına Afrika örgüsü yaptıran Düvenci, "Hiç denememiştim saçlarımı böyle… hep merak ediyordum…kısmet bugüneymiş… sonrası, öncesi… 🤣🤣 çılgın tatilin son günleri…" notuyla karelerini paylaştı.   

Ceyda Düvenci'nin boşanması imajına yansıdı! Takipçilerinden veto yedi - 1. Resim

Oyuncunun kareleri takipçilerini ikiye böldü. Bazı takipçileri, "Eski hali daha güzeldi" derken, bazıları ise, "Çok daha dinamik daha enerji dolu bir görünüm olmuş" dedi. Ceyda Düvenci2nin yeni imajına; Pınar Sabancı, Pınar Altuğ Atacan ve Melek Mosso'dan da yorum geldi. 

Ceyda Düvenci'nin boşanması imajına yansıdı! Takipçilerinden veto yedi - 2. Resim

Ceyda Düvenci'nin boşanması imajına yansıdı! Takipçilerinden veto yedi - 3. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...