Tgrt Haber

Ceyda Düvenci'nin esprisi ortamı gerdi! ÇGHB ekibi tepki gösterdi!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
13 Haziran 2024 10:29 - Güncelleme : 13 Haziran 2024 13:58

Kıbrıs'ta gerçekleşen ödül töreninde sunuculuk yapan Ceyda Düvenci, ödül alan Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibine yaptığı şakayla ortamı bir anda gerdi. Ekip sahneden apar topar inerken, Ceyda Düvenci olayı toparlamaya çalıştı.

Son dönemde Bambaşka Sohbetler programıyla adından söz ettiren Ceyda Düvenci​, son olarak ödül törenindeki sözleri nedeniyle tepki çekti. Ödül alan Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibi, Düvenci'nin sözleri sonrası sahneden apar topar indi. 

CEYDA DÜVENCİ'NİN ESPRİSİ ORTAMI GERDİ 

Moonlife dergisinin Kıbrıs​'ta gerçekleştirilen ödül töreninde sunuculuk yapan Düvenci, sahneye ödülünü almak için çıkan ÇGHB ekibine, "Ben sadece şunu söyleyeceğim, en az konuşana ödülü vereceğiz" deyince büyük bir sessizlik oldu.

Ceyda Düvenci'nin esprisi ortamı gerdi! ÇGHB ekibi tepki gösterdi! - 1. Resim

O esnada mikrofonu elinde tutan ekip üyelerinden Atakan Çelik, "O zaman iyi akşamlar diliyorum, sağ olun" diyerek Düvenci'nin sözlerine tepki gösterdi. ekibin tümü tek bir cümle kurmadan mikrofonu elden ele vererek Ceyda Düvenci'ye iade etti.

Ceyda Düvenci'nin esprisi ortamı gerdi! ÇGHB ekibi tepki gösterdi! - 2. Resim

O anda Ceyda Düvenci, "Aaa bu kadar efektif olacağını bilmiyordum! Hayır olmaz olmaz, şaka yaptım olur mu öyle şey!" diyerek durumu toparlamaya çalışsa da başarılı olamadı. Düvenci'ye sosyal medyadan tepki yağdı. 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...