Tgrt Haber

Tolga Güleryüz’e veda töreni yapıldı: Ceyhun Fersoy gözyaşları içinde kaza anını anlattı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
29 Kasım 2022 09:17 - Güncelleme : 29 Kasım 2022 09:45
Tolga Güleryüz’e veda töreni yapıldı: Ceyhun Fersoy gözyaşları içinde kaza anını anlattı!

Tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün Amasya’da kaza yapması sonucu hayatını kaybeden tiyatro yapımcısı Tolga Güleryüz için Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde veda programı düzenlendi. Programa Güleryüz’ün ailesinin yanı sıra kaza yaşadığı araçta bulunan oyuncu arkadaşları Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten de katıldı.

Geçen hafta AmasyaMerzifon​ karayolunda tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün tıra arkadan çarpması sonucu Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş yerinde olay hayatını kaybederken Sergen Deveci, Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten yaralı kurtulmuştu. Kazada hayatını kaybedenler tiyatro yapımcıları Tolga Güleryüz için Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde veda programı düzenlendi.

ARKADAŞLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Amasya'da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün seyir halindeki tıra çarptığı kazada 3 tiyatro oyuncusu hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybedenler tiyatro yapımcıları Tolga Güleryüz için Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde veda programı düzenlendi. Gerçekleştirilen programa Tolga Güleryüz'in ailesinin başında olmak üzere kaza sırasında aynı araçta bulunan oyuncu arkadaşı Ceyhun Fersoy, Melis İşiten ve Güleryüz'ün arkadaşı katıldı. Veda resmi söz alan Ceyhun Fersoy, Güleryüz ile olan anılarını gözyaşlarıyla anlattı. Program sonrası Güleryüz'ün arkadaşı ve yakınları, ailesinin başsağlığında bulundu.

CEYHUN FERSOY KAZA ANINI ANLATTI

Beni bırakamazsın' dedim çünkü Tolga ile birlikte çok şey vardı ” Kürsüye söz sahibi alan Ceyhun Fersoy, “ Tolga, 2017'de beni sonuca 'seninle yapmak istiyorum' dedi. Çok beyefendi bir insandı. Onu anlamak için onunla yaşamak zorundayız. O kadar çok sırrımız var ki onunla. Biz bu sahnede onunla sayısız oyun oynadık. Kaza sonrası kapıdan çıkarırken onu çekmeye çalışın. 'Beni bırakamazsın' dedim çünkü Tolga ile birlikte çok şey vardı. Bir insan bu kadar aile terbiyesi göremez. Annesine babasına çok teşekkür ediyorum ” dedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...