Tgrt Haber

Ceyhun Fersoy'un durumuyla ilgili Vali açıklama yaptı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
21 Kasım 2022 11:45 - Güncelleme : 21 Kasım 2022 12:09
Ceyhun Fersoy'un durumuyla ilgili Vali açıklama yaptı!

Baş Belası isimli tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu 3 oyuncunun hayatını kaybettiği kazada Amasya Valisi Mustafa Masatlı, yaralıları ziyaret etti. Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim Araştırma Hastanesine giden Vali Masalı ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy’un durumu hakkında da bilgi verdi.

Yaralı oyuncuları ziyarete giden Vali Masatlı, "Dün ilimiz sınırları içerisinde 23.45 sularında Çorum’dan hareket eden Jest Tiyatro ekibi bizim Çaybaşı köyü mevkiimizde bir tırın arkasına çarparak kaza oldu. Bu kazada maalesef 3 tane insanımızı kaybettik. Yaralılardan 2 tanesini Samsun'a sevk ettik. 1 tanesi taburcu oldu. 4 tanesi de şu an itibariyle Sabuncuoğlu Araştırma Hastanemizde tedavi altındalar. Bunlardan 1 tanesinin durumu biraz kritik. İleri bir tedavi için belki başka bir hastaneye de sevk edebiliriz

CEYHUN FERSOY’UN DURUMU İYİ

Vali Masatlı sözlerine şöyle devam etti. “Ceyhun Bey’le de görüştüm şu an için kendisinin durumu iyi. Sadece ayağında tendonlarda bir sorun varmış. Diğer taraftan vücudunun farklı yerlerinde çok önemli olmayan birtakım yaralar var. Tahmin ediyorum birkaç güne kadar kendisini buradan taburcu ederiz. Arkadaşlarımızın yapmış olduğu ilk incelemede tiyatro ekibini taşıyan minibüsün süratli olduğu ve bu sürat neticesi aynı hatta seyreden tıra arkadan çarpması sonucu kazanın meydana geldiği yönünde şu an itibariyle tespitlerimiz var." Daha sonra yaralılara geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Masatlı hastaneden ayrıldı.

OYUNCULARIN KAZADAN SAATLER ÖNCEKİ GÖRÜNTÜLERİ

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...