Tgrt Haber

Cezaevindeki Dilan Polat mektup gönderdi: Hakkımdaki haksız suçlamalara karşı çaresizim

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
28 Kasım 2023 10:06 - Güncelleme : 28 Kasım 2023 10:13
Cezaevindeki Dilan Polat mektup gönderdi: Hakkımdaki haksız suçlamalara karşı çaresizim

Eşi Engin Polat ile birlikte kara para aklama ile vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat, avukatlarıyla birlikte mektup gönderdi. Çocuklarını göremediği için çok üzgün olduğunu dile getiren Polat, “Hakkımdaki haksız suçlamalara karşı çaresiz oluşum da beni üzüyor. Ama Allah dayanma gücü veriyor.” dedi.

Eşine “İntihar etmek istiyorum” diyen Dilan Polat’ın psikolojisinin bozulduğu iddia edilirken, Dilan Polat​ gazeteci İsmail Saymaz’a avukatı aracılığıyla mektup gönderdi. Mektupta suçlamaları kabul etmeyen Polat’ın “Dışarıdaki hayatım ile buradaki hayatım arasında taban tabana zıtlık var” dedi.

"SUÇLAMALARA KARŞI ÇARESİZ OLUŞUM DA BENİ ÜZÜYOR"

İsmail Saymaz, Dilan Polat​'a avukatları aracılığıyla davayla ilgili sorular gönderdi. Sorulara cevap vermeyen Dilan  Polat mektubunda ise "Avukatım Hüseyin ağabey ile göndermiş olduğun soruları zaman az olduğundan tamamı ile cevaplandıramıyorum. Soruların bir kısmı şirketin mali ve vergisel konuları ile için haberdar değilim zaten. Diğer kısmı ile ilgili samimi olarak şunları söyleyebilirim. Evet, burada çok üzgünüm. Üzüntümün en büyük kaynağı çocuklarımı göremeyişim. Hakkımdaki haksız suçlamalara karşı çaresiz oluşum da beni üzüyor. Ama Allah dayanma gücü veriyor. Dışarıdaki hayatımda buradaki hayatım arasında taban tabana zıtlık var. Özellikle son günlerde hayatın bir cilvesi olduğuna inanıyorum." dedi. 

Cezaevindeki Dilan Polat mektup gönderdi: Hakkımdaki haksız suçlamalara karşı çaresizim

DİLAN POLAT’IN AVUKATLARINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Dilan Polat​'ın eşini arayarak "intihat edeceğim" dediği iddiasına Dilan Polat​ ve Engin Polat​'ın avukatı olduğunu belirten Osman Eryiğit'ten açıklama geldi. Eryiğit, "Müvekkilim Dilan Polat​'ın yanından biraz önce çıktım. Dilan'ın güçsüz olduğuna, intihar edeceğine dair yapılan manipülasyonlara itibar etmemenizi öneririm. Bugün kızıyla görüşmüş gayet iyi durumda, yüzü gülüyordu.

'Suçsuz olduğumu biliyorum, sadece bunun anlaşılması için sabırla bekliyorum' dedi. Dilan bambaşka bir insana dönüşmüş durumda. Tahliye olması durumunda, sevenlerinin çok farklı bir Dilan'la karşılaşacağını düşünüyorum. Mektuplar için herkese teşekkür etti."

Kaynak: Haber Merkezi
Sonraki Haber Yükleniyor...