Tgrt Haber

İntihar girişiminde bulunan CoCo Lee'den acı haber

06 Temmuz 2023 09:25 - Güncelleme : 06 Temmuz 2023 09:48
İntihar girişiminde bulunan CoCo Lee'den acı haber

Geçtiğimiz günlerde intihar girişiminde bulunan CoCo Lee'den acı haber geldi. Komada olan genç müzisyen, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hong Kong doğumlu Amerikalı şarkıcı​ CoCo Lee, geçtğimiz günlerde intihar​ girişiminde bulunduktan sonra hastaneye kaldırılmıştı. Coco Lee'nin intihar ettiği kardeşi tarafından duyurulmuştu. 

48 yaşındaki müzisyenin birkaç yıldır depresyonda olduğunu öğrenilirken, Lee’nin dün doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybettiği belirtildi.

COCO LEE KİMDİR?

Hong Kong doğumlu müzisyen​ 9 yaşındayken ABD’ye taşınmış ve müzik kariyerine burada başlamıştı. Lee, 1998 yılında Disney filmi Mulan’ın Reflection isimli şarkısıyla tanınmıştı.

İntihar girişiminde bulunan CoCo Lee'den acı haber

TARİHE GEÇMİŞTİ

Oscar Ödül Töreni’nde performans sergileyen ilk Çinli-Amerikalı olarak tarihe geçen Lee, Chanel isimli moda markasının da ilk Çinli yüzü olmuştu.  Özellikle Çin’de bir süper yıldız olarak görülen Lee’nin ölümü büyük üzüntüye neden oldu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...