Tgrt Haber

Çocuk yıldız Aaron Carter'ın korkunç ölümü: Su dolu küvette bulundu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
06 Kasım 2022 10:47 - Güncelleme : 06 Kasım 2022 11:09
Çocuk yıldız Aaron Carter'ın korkunç ölümü: Su dolu küvette bulundu!

Çocukluğundan beri ekranlarda olan ABD'li şarkıcı Aaron Carter evinde ölü bulundu. Genç şarkıcının cansız bedenini eve gelen temizlikçi içi su dolu küvette buldu. 34 yaşındaki şarkıcı Aaron Carter ölümüyle sevenlerini hüzne boğdu.

ABD’de çocuk yıldız olarak ünlenen Aaron Carter, ani ölümüyle şok etkisi yaptı. Cansız bedenini eve gelen temizlikçinin bulduğu Carter, bir süredir oğlu Prince’nin velayetini almaya çalışıyordu. Çok kez rehabilitasyon merkezlerine gittiği bilinen Carter'ın uyuşturucuyla mücadele ettiği öğrenildi.

ÇOKLU KİŞİLİK BOZUKLUĞU, MANİK DEPRESYON, ANKSİYETE VE ŞİZOFRENİ TEŞHİSLERİ KONULDU

1997 senesinde henüz 9 yaşındayken "çocuk yıldız" olarak ünlenen Aaron Carter'ın cansız bedeninin evinde bulunduğu duyuruldu. Carter'ın cesedini eve temizliğe gelen kadının bulduğu açıklandı. Carter'ın cansız bedeninin içi su dolu küvette bulunduğu belirtildi. Ağabeyi Nick Carter'ın müzik grubu Backstreet Boys ile turnelere katıldıktan sonra rap müziğe yönelen Carter'ın ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi. Son yıllarda uyuşturucu bağımlılığı​ ortaya çıkan Carter, çoklu kişilik bozukluğu, manik depresyon, anksiyete ve şizofreni teşhislerinin konulduğunu söylemişti.

Çocuk yıldız Aaron Carter'ın korkunç ölümü: Su dolu küvette bulundu!

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...