Tgrt Haber

Çocuk yıldız Evan Ellingson rehabilitasyon merkezinde hayatını kaybetti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: People
07 Kasım 2023 17:22 - Güncelleme : 07 Kasım 2023 17:23
Çocuk yıldız Evan Ellingson rehabilitasyon merkezinde hayatını kaybetti

Bir süredir bağımlılıkla mücadele eden dünyaca ünlü oyuncu Evan Ellingson, tedavi gördüğü rehabilitasyon merkezinde ölü bulundu. 35 yaşındaki oyuncunun kesin ölüm nedeni ise henüz bilinmiyor.

Miami, 24 ve My Sister's Keeper gibi filmlerde rol alan 35 yaşındaki oyuncu​ Evan Ellingson, bir süredir madde bağımlılığı​ nedeniyle rehabilitasyon merkezinde tedavi görüyordu. Oyuncudan hayranlarını üzen haber geldi. Oyuncu kaldığı odada ölü olarak bulundu.

ÖLÜM NEDENİ HENÜZ BİLİNMİYOR

San Bernardino İlçesi Şerif Departmanı'nın adli tıp bölümü, Ellingson'ın Kaliforniya'nın Fontana kentindeki rehabilitasyon merkezinin yatak odasında ölü bulunduğunu açıkladı. Kesin ölüm nedeni hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

Çocuk yıldız Evan Ellingson rehabilitasyon merkezinde hayatını kaybetti

12 YAŞINDA OYUNCULUĞA BAŞLADI

Çocuk oyuncu olarak bilinen Evan Ellingson ilk profesyonel rolünü 12 yaşında Living in Fear filmiyle yaptı. Ellingson, daha sonra Ellingson, 'CSI: Miami, Bondage gibi filmlerde rol aldı.

 

Kaynak: People
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...