Tgrt Haber

Çukur dizisinin 3 oyuncusu tekrar bir arada

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
12 Şubat 2024 10:56 - Güncelleme : 12 Şubat 2024 10:56
Çukur dizisinin 3 oyuncusu tekrar bir arada

Bir döneme damga vuran Çukur dizisinin sevilen 3 oyuncusu Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez ve Rıza Kocaoğlu aynı filmde tekrar buluştu.

Başrolünde Aras Bulut İynemli​ ve Dilan Çiçek Deniz’in yer aldığı Çukur​ dizisinde Vartolu Saadettin rolünü oynayan Erkan Kolçak Köstendil, Aliço rolünü oynayan Rıza Kocaoğlu ve Efsun rolündeki Damla Sönmez uzun bir aradan sonra tekrar aynı projede.

ÇUKUR DİZİSİNİN 3 OYUNCUSU AYNI PROJEDE 

Çukur dizisinde birlikte rol alan Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez ve Rıza Kocaoğlu tekrar yeni bir proje için buluştu. Okuma provasından paylaşılan fotoğrafla ilgili merakı Erkan Kolçak Köstendil Birsen Altuntaş’ın youtube kanalında; “Biz bir filme hazırlanıyoruz. Ben, Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu ve Şinasi Yurtsever bir sinema filmi okuma provalarına başladık… Filmi kendimiz yapıyoruz. Filmin ismi Tezgah… Mart ayında çekimlerini başlayacak. Onun heyecanı var biraz… Komik, dert biraz enteresan bir film bekliyor olacak seyirciyi…” dedi.

Çukur dizisinin 3 oyuncusu tekrar bir arada - 1. Resim

Çukur dizisinin 3 oyuncusu tekrar bir arada - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...