Tgrt Haber

Çukur’un Meke’si Aytaç Uşun iddialı diziyle dönüyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
29 Aralık 2023 17:47 - Güncelleme : 29 Aralık 2023 17:47
Çukur’un Meke’si Aytaç Uşun iddialı diziyle dönüyor

“Üç Kuruş” ve “Çukur” gibi dizilerdeki rol alan oyuncu Aytaç Uşun, uzun bir aradan sonra yeni diziyle ekrana dönüyor. Oyuncu, “Taş, Kağıt, Makas” dizisiyle anlaştı.

Çukur’da oynadığı Meke rolüyle beğeni toplayan Aytaç Uşun, iddialı diziyle ekrana çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncu, “Taş, Kağıt, Makas” dizisiyle el sıkıştı. İddialı dizi haftaya sete çıkacak.

TAŞ, KAĞIT, MAKAS DİZİSİ OYUNCULARI 

Yusuf Pirhasan’ın yöneteceği dizinin senaristliğini Uğraş Güneş yapıyor. Ekin Koç, Serra Arıtürk, Burak Yörük ve Hande Ataizi’nin başlıca rollerini paylaşacağı dizide Azad rolüneAytaç Uşun oynayacak. Azad Demirkıran, Fecir’in (Burak Yörük) amcaoğlu ve en yakın arkadaşı olarak seyirci karşısına çıkacak.

AYTAÇ UŞUN KİMDİR? 

12 Ocak 1990 doğumlu Aytaç Uşun, İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi'nde Gemi makineleri işletme mühendisliği okudu. Oyuncu, Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini 2013 yılında Doksanlar dizisinde yardımcı karakter olarak yaşamıştır. Oyuncu asıl çıkışını Çukur​ ve Üç Kuruş dizileriyle yaşadı. 

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...