Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan favori dizisini açıkladı: Dizilerimiz Latin Amerika’da çok ilgi uyandırıyor!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
30 Ocak 2023 09:48 - Güncelleme : 30 Ocak 2023 10:29
Cumhurbaşkanı Erdoğan favori dizisini açıkladı: Dizilerimiz Latin Amerika’da çok ilgi uyandırıyor!

Bilecik'in Vezirhan beldesinde gençlerle bir araya gelerek sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Favori diziniz hangisi?" sorusuna "Diriliş Ertuğrul'dan sonra malum Barbaros gündemde. Bir de Gönül Dağı var" diye cevap verdi.

"Kökümüz Mazide, Gözümüz Atide" programında gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı​ Erdoğan, Pelin Çift'in moderatörlüğünde gençlerin sorularını cevapladı. Bilecik'in Vezirhan beldesinde düzenlenen programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın favori açıklaması dizilerle ilgili oldu.

"DİZİLERLE İLGİLİ ANLAŞMA YAPMA YOLUNA GİDENLER VAR"

Yeni mezun olarak üniversite sınavına hazırlanan bir öğrenci, Erdoğan'ın Türkiye​'nin dizi​ ve sinema sektöründe geldiği noktayı birçok kez anlattığına işaret ederek, "Sizin tarihi diziniz ve favori diziniz var mıdır?" diye sordu. Sunucu Pelin Çift'in, "Diriliş Ertuğrul'u izliyordunuz evvelden." sözü üzerine Erdoğan, "Şu anda da yine Ertuğrul'dan sonra malum devam ediyor. Şu anda Barbaros gündemde. Barbaros da bayağı ilgi odağı haline geldi, geliyor. Malum bir de Gönül Dağı var. Yani TRT olsun, ondan sonra diğer kanallarda bu eserler artık bayağı ilgi uyandırmaya başladı. Körfez'de, Latin Amerika'da özellikle bizim bu tarihi diziler çok ilgi uyandırıyor. Zannediyorum uyandırmaya da devam edecek. Çünkü şey istemeye başladılar. Yani bizden dizilerle ilgili anlaşma yapma yoluna gidenler var." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan favori dizisini açıkladı: Dizilerimiz Latin Amerika’da çok ilgi uyandırıyor!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...