Tgrt Haber

CZN Burak ilk kez babasını anlattı: Hep maaşlı çalışandım

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
10 Kasım 2023 12:45 - Güncelleme : 10 Kasım 2023 13:42
CZN Burak ilk kez babasını anlattı: Hep maaşlı çalışandım

Armağan Çağlayan’ın sunduğu programa konuk olan CZN Burak, ünlü olmadan önce babasının yanında çalıştığı dönemden bahsederek, “Babamın yanında hep maaşlı çalışıyordum” diyerek babasıyla arasının hiçbir zaman iyi olmadığını belirtti.

Son dönemde babasıyla davalık olmasıyla gündeme gelen CZN Burak​, katıldığı programda babasıyla olan ilişkisini, yanında çalıştığı dönemde kazandığı parayı anlattı.

“BABAMIN YANINDA HEP MAAŞLI ÇALIŞTIM”

Babasının yanında her zaman maaşlı olarak çalıştığını belirten CZN Burak, "2018 sonrası 2020'e kadar ben yine yanında çalıştım en fazla bir araba değiştirebildim, bir ev aldım, ablamla kalıyorum. İşe gidip geliyorum, elimden ne gelirse yapıyorum. Çok takipçi olduktan sonra iyilik yapmayı seviyordum zaten durumum varken de yapmaya çalışıyorum." derken babasıyla arasının hiçbir zaman iyi olmadığını belirtti. 

CZN Burak ilk kez babasını anlattı: Hep maaşlı çalışandım

CZN BURAK, BABASIN AÇTIĞI DAVA​ HAKKINDA KONUŞTU

Babasına açtığı dava hakkında konuşan CZN Burak, popüler olduktan sonra babasına yaptıklarının hesabını sorması üzerine babasının 'Eşek gibi oturacaksın susup' demesine çok üzüldüğünü dile getirdi. Dava sürecinden de bahseden CZN Burak, “Zoruma gitti adli bir süreç oldu, sonra geldi 'Baba oğuluz yaptığın ayıp' dedi. Oysa o bana söylemek istemediğim şeyi yaptı. Barışmadık... Davayı geri aldım, ama işleri ayırdık. Ceketimi alıp çıktım... Sürekli bir para​ mevzusu var, sonra gittim kendime yer açtım." dedi.

 

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...