Tgrt Haber

CZN Burak kesik ve yara dolu hallerini sosyal medyada paylaştı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
28 Ocak 2024 17:12 - Güncelleme : 28 Ocak 2024 17:13

Çektiği videolarla adından söz ettiren CZN Burak lakabıyla tanınan Burak Özdemir, paylaştığı son videosunda yara ve kesik dolu halleriyle takipçilerini endişelendirdi.

Sosyal medyada paylaştığı yemek videolarıyla tanınan CZN Burak​, sosyal medya​ hesabından ilk kez hüzünlü anlarını paylaştı. O paylaşıma takipçilerden birçok yorum geldi.

PAYLAŞIMA YORUM YAĞDI

Suratında, gözünde ve vücudunun çeşitli bölgelerindeki yaraları çektiği fotoğraflarla bir klip hazırlayan fenomen, takipçilerini korkuttu. "En güzel bağ sevgi midir gerçekten?" notuyla paylaşım yapan CZN Burak'a "Sana ne oldu?", "Kim seni bu hale getirdi" yorumları yağdı.

CZN Burak kesik ve yara dolu hallerini sosyal medyada paylaştı

BABASIYLA MAHKEMELİK OLMUŞTU 

CZN Burak, ‘Kentsel Sit Alanı’ içerisinde bulunan yerde izinsiz inşaat yaptırdıkları iddiasıyla 5 yıla kadar hapis talebiyle hakim karşısına çıktı. Suçlamaları reddeden ünlü fenomen, suçu babasına attı. Duruşmada savunma yapan sanık Özdemir, "Konuyla babam ilgileniyordu. Bana tadilata geçildiğini, tüm izinleri aldığını söylemiştir. Benim tadilata ilişkin herhangi bir eylemim yoktur. Babamın Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu’ndan izin alıp almadığını bilmiyorum, bana gerekli izinleri aldığını söylemişti. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum. Beraatımı isterim’’ dedi. Duruşmada CZN Burak avukatı, müvekkilinin taşınmazla ilgili herhangi bir eylemi olmadığını söyleyerek beraatını talep etti. Sanık İsmail Özdemir’in avukatı ise müvekkilinin belediyeden izinlerini aldığını, belediyeden gelen yazı cevabında Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu’ndan herhangi bir yanıt gelmediğini, tadilat yapıldıktan sonra kurulun karar aldığını söyleyerek beraatını istemişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...