Tgrt Haber

CZN Burak’tan yürek yakan Taha Duymaz paylaşımı: Bu yüzden zorbalığa uğradın kardeşim!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
19 Şubat 2023 13:20 - Güncelleme : 19 Şubat 2023 14:28
CZN Burak’tan yürek yakan Taha Duymaz paylaşımı: Bu yüzden zorbalığa uğradın kardeşim!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkımlar yapan depremin en çok etkilendiği Hatay’da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın 12 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı. Sevilen fenomenin olduğu enkazın başında günlerce bekleyen CZN Burak’ın bugünkü paylaşımı yürekleri sızlattı.

Hatay​'da yaşayan ve çektiği yemek videolarıyla tanınan sosyal medya fenomeni​ Taha Duymaz’ın cansız bedeni büyük depremin enkazından 12 gün sonra çıkarıldı. Depremin yaşandığı ilk günden beri Taha’nın bulunduğu binanın başında arama kurtarma çalışmaları için yardımda bulunan CZN Burak​, sosyal medya hesabından Duymaz’ın şikayetçi olarak açıklamasını paylaşarak duygularını dile getirdi.

CZN Burak’tan yürek yakan Taha Duymaz paylaşımı: Bu yüzden zorbalığa uğradın kardeşim!

“HERKESİN SENİ NE KADAR ÇOK SEVDİĞİN KEŞKE GÖRSEYDİN”

Afetin yaşandığı ilk gününden itibaren Taha'nın bulunduğu enkazın başından yardım isteyen ve arama çalışmalarına katılan CZN Burak, Taha Duymaz’ın ölüm haberinin ardından sosyal medya hesabından duygu dolu bir paylaşıma yaptı. CZN Burak, Taha Duymaz’ın bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından zorbalığa uğradığı için yayınladığı bir açıklamasına yer verdi. CZN Burak "En büyük kabadayılık evine ekmek götürmektir, sevgidir, saygıdır, büyüğe hürmet küçüğe sevgidir, insanlara yardım etmektir, küfürsüz konuşmaktır, haddini bilmektir, kendini üstün görmektir, helali haramı bilmektir, şaka komedi gösteriş adı altında kendi ezik egosunu başkasının üstüne göstermeyip efendi olmaktır, doğayı sevmektir saymaktır, hayvanları tanımak ve onları sevmektir ve bu özelliklerin hepsi sende vardı kardeşim ondan zorbalığa uğradın. Allah rahmet eylesin benim güzel canım kardeşim. Herkesin seni ne kadar çok sevdiğin keşke görseydin kardeşim" notuyla paylaşım yaptı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...