Tgrt Haber

Daha önce ırkçılığa maruz kaldığını söyleyen Bella Hadid'den Ramazan ayı kutlaması! En huzurlu ay olmasını dilerim!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
24 Mart 2023 15:43 - Güncelleme : 24 Mart 2023 15:51
Daha önce ırkçılığa maruz kaldığını söyleyen Bella Hadid'den Ramazan ayı kutlaması! En huzurlu ay olmasını dilerim!

Babası Filistinli olan dünyaca ünlü manken Bella Hadid, 56 milyonu aşan takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından ramazan ayına özel yeni bir görsel paylaşarak dikkatleri üzerine çekti. Bella Hadid’in paylaşımına, babası da kayıtsız kalamadı. İşte o paylaşıma ilişkin ayrıntılar…

Model kardeşler Bella- Gigi Hadid​, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında gösterilmeye devam ediliyor. Gigi Hadid çoğu zaman özel hayatı ile öne çıkıyor olsa da Bella Hadid başarılı kariyeri ve samimi tavırları ile daha çok dikkat çekiyor. Bu kapsamda son olarak 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilimizi birden etkileyen yıkıcı depremlerin ardından kameralar tarafından görüntülenen Bella Hadid, Amerika’nın New York eyaletinde bulunan Türk Evi’ni ziyaret etmişti.

Filistinli bir babanın kızı olan Bella Hadid’in Türk Evi’ni ziyaret etmesinin ardından edinilen bilgilere göre ünlü model yardım​ kolileri teslim etmişti. Instagram hesabından o güne ilişkin bir gönderi de paylaşan Bella Hadid “Battaniyeler, bebek bezleri ve uyku tulumları” notunu düşmüştü.

Filistin kökenli bir babaya sahip olduğunu ve Müslüman bir kültürde yaşamayı çok istediğini her fırsatta dile getiren Bella Hadid, babasının ve annesinin boşanması ile birlikte bu isteğinin elinden alınmış olduğunu belirtti. Annesi ile yaşamaya başladıktan sonra babasının Filistinli olan tarafı ile ilişkilerinin tamamen koptuğunu belirten Hadid, yaptığı paylaşımlar ile aslında kopanın yalnızca fiziksel ilişkiler olduğunu, kendisinin içerisinde Müslümanlığa karşı bir ilgi ve merak olduğunu her fırsatta gözler önüne serdi.

İslamiyet’e ve Müslümanlara yönelik konularda daima ses çıkaran, destekleyen, varlığını gösteren paylaşımlarda bulunan Bella Hadid, on bir ayın sultanı ramazan ayının gelişine de sessiz kalmadı. Ünlü model, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile ramazan ayının gelişini kutladı.

Daha önce ırkçılığa maruz kaldığını söyleyen Bella Hadid'den Ramazan ayı kutlaması! En huzurlu ay olmasını dilerim!

O GÖRSEL OLAY OLDU!

Daha önce okul döneminde sınıfın tek Arap kökenli üyesi olduğu için ırkçılığa maruz kaldığını anlatmış olan ünlü model Bella Hadid, Instagram hesabından ramazan ayının gelişini kutladığı bir görsel paylaştı. Hadid, o görsele İngilizce olarak şu notu düştü: “Herkese hayırlı ramazanlar. Bu ayın en huzurlu ay olmasını dilerim.”

BABASI KAYITSIZ KALAMADI!

Kızı Bella Hadid’in paylaşımına kayıtsız kalamayan baba Mohammed, görselin altına şu yorumu düştü: “Seni seviyorum Bella. En mutlu ve huzurlu ay senin, benim, ailemizin ve sevdiklerimizin olsun inşallah.”

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...