Tgrt Haber

Danla Biliç attan düştü! O anları paylaşıp kendiyle dalga geçti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
17 Ekim 2024 12:39 - Güncelleme : 17 Ekim 2024 12:52

Bir süredir at binme dersleri alan sosyal medya fenomeni Danla Biliç, yaşadığı talihsiz kazayı paylaştı. Attan düşen Danla Biliç, kendiyle dalga geçmeyi de ihmal etmedi.

Danla Biliç​ son paylaşımıyla takipçilerini endişelendirdi. Attan düşen Danla Biliç,o anları ise sosyal medya​ hesabından paylaştı. Whitney Houston'un I Will Always Love You şarkısıyla videoyu paylaşan fenomene "Geçmiş olsun" mesajı yağdı. 

DANLA BİLİÇ ATTAN DÜŞTÜ 

Bir süre önce futbolcu Doğan Alemdar​ ile yollarını ayıran sosyal medya fenomeni Danla Biliiç, yaşadığı talihsiz kazanın videosunu paylaştı. Attan düşen Danla Biliç, o anlardaki kareyi "Ne olmuşkine" notuyla yayınladı. 

Danla Biliç attan düştü! O anları paylaşıp kendiyle dalga geçti - 1. Resim


DANLA BİLİÇ ESTETİKLERİYLE GÜNDEM OLMUŞTU 

Youtube​'da yayınladığı videolarla popüler olan Danla Biliç, değişimiyle de çok konuşuldu. Ünlü isim, son olarak pişman olduğu dolgu işleminden bahsedip takipçilerini uyardı.

Danla Biliç attan düştü! O anları paylaşıp kendiyle dalga geçti - 2. Resim

 

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İpek17 Ekim 2024 12:56

Danla'nın komik yüzünden gülmekten karnım ağrıdı ya, at binmek zor gerçekten

Sonraki Haber Yükleniyor...