Tgrt Haber

Danla Biliç genç kızları uyardı: Ne olur yaptırmayın

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
07 Haziran 2024 10:43 - Güncelleme : 07 Haziran 2024 10:43

Fenomen Danla Bliç, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile genç kızları uyardı. Yaptırdığı estetik operasyonlarla tanınan Biliç,"Yalvarırım yaptırmayın!" dedi.

Sosyal medyadan paylaştığı videolarla popüler olan Danla Biliç​, son dönemde yaptırdığı estetiklerle çok konuşuldu. Biliç, son yayınladığı videoda ise takipçilerini dolgulara karlı uyardı. 

DANLA BİLİÇ, GENÇ KIZLARI UYARDI 

Kendisinin poposuna enjekte ettirdiği dolgular yüzünden 1 ay hastanede tedavi gördüğünü belirten Danla Biliç, "Çok hevesli kızlar için yalvarıyorum yaptırmayın. Öyle bir madde ki enfekte olabiliyorsunuz. Oldum 2 sene önce neredeyse 1 ayın hastanede geçti. Dolgu asla erimiyor. Erimediğiyle kalmadığı gibi sen onu popona yaptırdığını zannediyorsun ama o dolgu vücudunda hakimiyet elde edip her yerine dağılıyor. Benim kaburgama kadar inmişti." dedi. 

Danla Biliç genç kızları uyardı: Ne olur yaptırmayın - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...