Tgrt Haber

Darülaceze’de tedavi gören Zerrin Özer, son açıklamasıyla sevenlerini sevince boğdu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
01 Aralık 2023 09:52 - Güncelleme : 01 Aralık 2023 10:01
Darülaceze’de tedavi gören Zerrin Özer, son açıklamasıyla sevenlerini sevince boğdu

Darülaceze’de tedavi gören Zerrin Özer’in odasına kapanıp kimseyle görüşmek istemediği iddia edilmişti. Özer’den sevenlerini mutlu edecek haber geldi.

Bir süredir Darülaceze’de tedavi gören Zerrin Özer’in bacaklarındaki sorunun sadece ağrı olmadığı, bacak ve ayaklarında şekere bağlı yaralar çıktığı öne sürülmüştü. Zerrin Özer, sosyal medyadan yaptığı açıklamada taburcu olduğunu duyurdu. 

ZERRİN ÖZER'İN SON SAĞLIK DURUMU SEVENLERİNİ KORKUTMUŞTU 

Geçirdiği omurilik ameliyatından sonra sağlık sorunları​ ve artan kaygı bozukluğu nedeniyle tedavisi için Darülaceze’ye yatan şarkıcı Zerrin Özer'in sağlığı hakkında son olarak gazeteci Seyhan Erdağ, gün boyunca odasına kapanıp kimseyle görüşmek istemediği ve ünlü sanatçının bacaklarındaki sorunun ise sadece ağrı olmadığı, bacak ve ayaklarında şekere bağlı yaralar çıktığını öne sürdü. Özer’den sevenleri mutlu edecek haber geldi.

Darülaceze’de tedavi gören Zerrin Özer, son açıklamasıyla sevenlerini sevince boğdu

SANATÇI TABURCU OLDUĞUNU DUYURDU 

Taburcu olduğunu duyuran Özer paylaşımında; "Dün itibarı ile sevgili doktorumun vesile olduğu, değerli kurum Darülaceze​'deki tedavim sona erdi. Tüm ekibe sonsuz teşekkürler ederim.

Bundan sonraki aşamada günlük hayatımı az da olsa etkileyen yürürken yaşadığım denge problemiyle ilgili tedavi sürecim muhteşem tıbbi donanım ve profesyonel ekibe sahip Çam ve Sakura Hastanesi’nin kıymetli doktorları tarafından yönetilecektir.

Tüm bu sürecin ilk gününden itibaren ilgisi ve desteği ile yanımda olan Sn. Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Sn. Ahmet Selim Köroğlu'na ve bundan sonraki süreçte sağlığın huzurla emanet ettiğin Çam ve Sakura hastanesi başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiğit'e sonsuz teşekkürlerimi sunarım Sevgi dolu Saygılarımla Canlarım... Zerrin Özer " notunu düştü.  

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...