Tgrt Haber

David Beckham, ‘İşçi sınıfı aileden geliyoruz’ diyen eşini fena bozdu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
06 Ekim 2023 15:22 - Güncelleme : 06 Ekim 2023 15:23

Eski Spice Girls üyesi Victoria Beckham 24 yıldır evli olduğu eşi David Beckham’ın hayatının anlatıldığı belgeselde konuştu. Belgeselde Victoria Bechkam'ın "İşçi sınıfından gelen bir ailede büyüdüm" yorumuna David Beckham’ın verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu.

Eski futbolcu David Beckham’ın hayatının anlatıldığı belgeselde Victoria Beckham da yer aldı. ''İşçi sınıfı aileden geliyoruz'' diyen eşi Victoria Beckham'ın konuşmasına müdahale eden David Beckham​,” Dürüst ol” dedi. Victoria eşinin sorduğu ''Baban seni okuldan hangi arabayla alıyordu?'' sorusu karşısında ise ne yapacağını bilemedi.

BECKHAM BELGESELİNE VICTORİA BECKHAM DAMGA VURDU 

Bugün Netflix’te yayınlanan “Beckham” belgeselindeki diyaloglar gündem oldu. David Baeckham’ın hayatının anlatıldığı belgeselde konuşan Victoria Beckham, "İşçi sınıfı aileden geliyoruz" deyince olanlar oldu. Bu sözleri duyan David Beckham, "Dürüst ol. Baban seni okula hangi arabayla götürürdü? Tek bir cevap ver, babanın arabasının markası ne?" deyince ortam bir nada gerildi. Dürüst davrandığını söyleyen Victoria Beckham, "Babamın 80'lerde Rolls Royce'u vardı" cevabını verince David Beckham da teşekkür ederek odadan ayrıldı.

David Beckham, ‘İşçi sınıfı aileden geliyoruz’ diyen eşini fena bozdu

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...