Tgrt Haber

Lolita olacağım demişti... Dekolte Canavarı işlemi yaptıran Seda Sayan yine estetik operasyon geçirdi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
23 Ağustos 2023 13:21 - Güncelleme : 23 Ağustos 2023 15:02

Sıklıkla kez estetik operasyon geçiren ve bu operasyonları takipçileriyle paylaşan ünlü şarkıcı Seda Sayan bu defa göğüs bölgesindeki kırışıklıklardan kurtulmak için "Dekolte Canavarı" adı verilen işlemi yaptırdı. Sayan, operasyonu takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Geçtiğimiz yıl şarkıcı Çağlar Ökten’le dünya evine giren 60 yaşındaki sunucu ve şarkıcı Seda Sayan, tatil dönüşü soluğu yine güzellik merkezinde aldı. Ünlü isim bu sefer de göğüs bölgesindeki kırışıklıklardan kurtulmak için "Dekolte Canavarı" adı verilen işlemi yaptırdı. Seda Sayan, o anları takipçileriyle paylaştı.

"YAPTIRDIĞIM HER ŞEYİ PAYLAŞIRIM"

Yıllardır yaptırdığı her işlemi Instagram hesabından açıkça paylaşan Seda Sayan, göğüs bölgesindeki kırışıklardan kurtulmak için "Dekolte Canavarı", yüzü için de "Altın Dokunuş" işlemini yaptırdı. O anları 3,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan Sayan, "Ben yaptırdığım her şeyi yayınlarım, saklamıyorum" dedi.

Lolita olacağım demişti... Dekolte Canavarı işlemi yaptıran Seda Sayan yine estetik operasyon geçirdi!

DEKOLTESİNE ESTETİK YAPTIRDI

Şarkıları ve eğlenceli kimliğiyle sık sık adından söz ettiren Seda Sayan, yaptırdığı estetik işlemlerle de gündemden düşmüyor. Daha önce sayısız kez operasyon geçire ünlü isim, bir estetik daha yaptırdı.

Daha önce alt yüz ve boyun estetiği ameliyatları geçiren Seda Sayan, bu defa dekoltesindeki çizgilerden kurtulmak için operasyon geçirdi. Yaptırdığı hiçbir işlemi gizlemeyen Sayan, operasyon esnasında çektirdiği videoyu da takipçileriyle paylaştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...