Tgrt Haber

Demet Akalın ile Hande Yener ''Yeniden küstüler'' haberlerine aynı sahneden cevap verdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
22 Temmuz 2024 09:48 - Güncelleme : 22 Temmuz 2024 10:14
Demet Akalın ile Hande Yener ''Yeniden küstüler'' haberlerine aynı sahneden cevap verdi

Küslükleriyle çok konuşulan Demet Akalın ile Hande Yener 2018 barışarak aralarındaki dargınlığı bitirmişti. Geçtiğimiz gün Hande Yener'i sosyal medya hesabından takipten çıkaran Demet Akalın, 'Tekrar küstüler' haberleri sonrası soluğu Hande Yener'in Bodrum'daki sahnesinde aldı.

Şarkıcı Hande Yener ile Demet Akalın, uzun süren küslüğü 2018 yılında bitirmişti. Birbirlerini her an öven iki isimden Demet Akalın, Hande Yener'i sosyal medyada takipten çıkınca, "Küslük" iddiaları ortaya atılmıştı. Demet Akalın'dan "küslük" iddialarına anında yeni hamle geldi. 

"KÜS" İDDİALARI SONRASI DEMET AKALIN İLE HANDE YENER AYNI SAHNEDE 

Demet Akalın, küslük iddialarını bir sosyal medya kullanıcısına" ''Oğlum hacklendim mi ya? Niye çıkayım delirdi İnstagram'' yazdığı yorumla yalanladı. Daha sonra Hande Yener'in Bodrum'daki sahnesine konuk olan Demet Akalın küslük haberlerini yalanlamış oldu. 

Demet Akalın ile Hande Yener '^'Yeniden küstüler'' haberlerine aynı sahneden cevap verdi - 1. Resim

Sosyal medyada 11 sene küs kalan Demet Akalın ile Hande Yener'i gören kullanıcılar, "Bir dönem kapandı", "Birlikte düet yapmalılar", "90'larda doğanlara bir şarkı borçlular" gibi yorumlar yapıldı. 

Demet Akalın ile Hande Yener '^'Yeniden küstüler'' haberlerine aynı sahneden cevap verdi - 2. Resim

Demet Akalın ile Hande Yener '^'Yeniden küstüler'' haberlerine aynı sahneden cevap verdi - 3. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...