Tgrt Haber

Demet Akalın'dan Dilan Polat itirafı: Kolları mosmor olana kadar dayak yiyordu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
30 Kasım 2023 09:22 - Güncelleme : 30 Kasım 2023 09:34
Demet Akalın'dan Dilan Polat itirafı: Kolları mosmor olana kadar dayak yiyordu

Sunucusu olduğu programda Dilan Polat ile ilgili konuşan Demet Akalın, 2017 yılında Dilan’ın eşi Engin Polat tarafından şiddet gördüğü ve yanına kolları mosmor geldiğini öne sürdü.

Jess Molho ile sunduğu Gel Konuşalım isimli programın sunucusu Demet Akalın​, kara para aklama​ nedeniyle tutuklu olan Dilan Polat​ hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Demet Akalın, eski dostu Dilan Polat'ın eşi Engin Polat​ tarafından şiddet​ gördüğünü ileri sürdü.

DİLAN POLAT’IN EŞİ TARAFINDAN ŞİDDETE UĞRADIĞINI İDDİA ETTİ

Demet Akalın sunucusu olduğu programda Dilan Polat ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Dilan Polat’ın eşi Engin Polat tarafından şiddet gördüğünü öne süren şarkıcı, "Dilan keşke kendi çocuklarını düşünseydi. Çocuklarının aydınlık gelecekleri için bu kadar entrika içine girmeseydin. Benim görüştüğüm zamanlarda Engin, Dilan'ı dövüyordu. Kolları mosmor geliyordu. Bir gün dayak yediği için bana geldi. Benim de Ece diye bir arkadaşım vardı ona karakola götürmesini söyledim. Çünkü ben götürdüğüm zaman iş başka yere gidiyor. Engin'e çok aşıktı eve ama o başka bir sendrom. Katiline aşık olan..." dedi.

Demet Akalın'dan Dilan Polat itirafı: Kolları mosmor olana kadar dayak yiyordu

“DİLAN’IN IZDIRAPLARINI GÖRDÜĞÜM ZAMAN ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM”

Bir dönem yakın dostu Dilan Polat’ın 2017 yılında maddi durumunun iyi olmadığını söyleyen Demet Akalın "Dilan'ın ızdıraplarını gördüğüm zaman çok üzülmüştüm. Bu kadar sevdiğin adamın neler yaptığını ve seni böyle bir dünyanın içine soktuğunu bilmen bile kötü. Benim başıma gelse çok kızardım. Bu darp olayı 2017 senesindeydi. O zaman maddi durumu iyi değildi bana 'Aylık 4 bin TL kazanıyorum' derdi. O zamanlar doğum fotoğrafçılığı yapıyordu, Engin de binaların cam silme işini yapıyordu. Ben bunları kendi gözümle gördüğüm için yazıyorum. Karakol ya da savcılığa gitmesini istemiştim ama o istemedi. Biz sonra koptuk zaten." iddialarına yer verdi. 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...