Tgrt Haber

Demet Akalın'dan Narin tepkisi! Sözleri takipçilerini ikiye böldü

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
29 Ağustos 2024 10:32 - Güncelleme : 29 Ağustos 2024 11:20
Demet Akalın'dan Narin tepkisi! Sözleri takipçilerini ikiye böldü

Diyarbakır’da evinin yakınlarında kaybolan ve 9 gündür kendisinden haber alınamayan Narin için, tüm ekipler sefer oldu. Şarkıcı Demet Akalın da Narin olayına tepki göstererek idam getirilmesini gerektiğini söyledi. Demet Akalın’ın sözleri sosyal medyayı ikiye böldü.

Tüm Türkiye Diyarbakır’ın Bağlar​ ilçesindeki evinden çıkan ve bir daha haber alınamayan Narin​ için gelecek iyi bir haber beklerken, Demet Akalın​ da sosyal medya hesabından sitemde bulundu. 

DEMET AKALIN'DAN NARİN ÇIKIŞI 

Diyarbakır’da kaybolan ve 9 gündür arama çalışmaları devam eden Narin için paylaşımda bulunan Demet Akalın, "Ahh düşünmek bile istemiyorum! Aklımdan geçiremiyorum bile... 'Şahane bir hayatımız vardı' diyor baba ahh. İdam cezası olsaydı bu kadar kolay olmazdı bu işler. Hiç tadım yok şu kız bir bulunsa" ifadelerini kullandı.

Demet Akalın'dan Narin tepkisi! Sözleri takipçilerini ikiye böldü - 1. Resim

Demet Akalın'ın sözleri sosyal medyayı ikiye böldü. Şarkıcının bazı takipçileri Demet Akalın'a hak verirken, bazıları ise idam çıkışına tepki gösterdi. 

Demet Akalın'dan Narin tepkisi! Sözleri takipçilerini ikiye böldü - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...